Anunturi Proprietari Bucuresti, o sansa pentru cei care vor sa inchirieze fara interventia agentiilor imobiliare

Agentiile imobiliare isi au, fara indoiala, rolul lor. Atunci cand trebuie sa gasesti rapid o locuinta, apelul catre o agentie buna reprezinta cea mai sigura metoda prin care poti ajunge la un apartament sau la o casa asa cum iti doresti. Si proprietarii au de castigat de pe urma colaborarii cu o agentie, aceasta ocupandu-se de gasirea clientilor, lucru mai comod si mai putin cronofag pentru oricine. Cu toate acestea, o agentie imobiliara presupune si cheltuieli mai mari, de ambele parti, insa, pana acum, era mai greu sa se poata renunta la serviciile uneia. Nu mai este insa cazul, intrucat de curand a aparut primul serviciu online care isi propune sa creeze o legatura directa intre proprietari si eventualii clienti. Iar pentru cei care vor sa locuiasca in Bucuresti sau in apropiere, acesta se numeste Anunturi Proprietari Bucuresti.

Este aceasta varianta mai avantajoasa? Din cateva puncte de vedere, da.

In primul rand, sa inchiriezi sau sa cumperi fara ca o agentie imobiliara sa fie implicata, este mult mai ieftin. Daca in cazul vanzarii sau cumpararii unei locuinte procesul este oricum mai greoi, dar si ceva mai scump, atunci cand vrei sa inchiriezi chiar se cunoaste daca tratezi direct cu proprietarul. De regula, agentii imobiliari cer un comision egal cu cel putin chiria pe o luna. Acestia sunt niste bani investiti cu rost, pentru ca te scapa de cateva batai de cap, dar daca exista sansa sa te bucuri de aceleasi rezultate fara sa ii cheltui, de ce sa nu profiti? In plus, si proprietarii ar putea sa aiba de castigat, pentru ca isi pot inchiria mai repede locuintele, fara sa astepte ca agentul sa ii aduca posibili clienti.

In al doilea rand, indiferent de ce parte te-ai afla (adica proprietar sau client), este mai avantajos sa discuti direct cu cel cu care vei lucra. De multe ori, agentii imobiliari, din dorinta a castiga mai usor comisionul, au tendinta de a prezenta proprietarilor tot felul de clienti, pe care ii recomanda ca fiind seriosi si de incredere (fara sa fie, insa), sau de a exagera vadit despre o locuinta, pentru ca aparitia prorietarului sa ii demonstreze clientului altceva. Daca se elimina intermediarii dintre cei doi, insa, negocierile pot sa fie purtate mai usor, se pot decide astfel pretul si conditiile de inchiriere/vanzare si ambele parti pot iesi mai multumite dintr-o astfel de afacere.

Acestea sunt doar doua dintre avantajele de care se pot bucura propretarii care aleg sa nu apeleze la serviciile unei agentii imobiliare, dar si clientii care sunt dispusi sa negocieze direct cu acestia. Pentru ei a fost creata si platforma Anunturi Proprietari Bucuresti, aceasta venind, la randul ei, cu alte beneficii, de ambele parti.

Unul dintre cele mai importante dintre acestea este posibilitatea de a oferi si gasi atat anunturi pentru vanzare, cat si unele pentru inchiriere. Persoanele care cauta doar sa inchirieze sunt ceva mai multe, in special intr-un oras asa cum este Bucurestiul, unde locuiesc foarte multi studenti, dar si numerosi muncitori veniti din alte orase. Cu toate acestea, nu trebuie sa fie ignorate nici nevoile celor care isi doresc sa cumpere un apartament sau o casa. In consecinta, site-ul prezinta oferte pentru toata lumea, si toate provin direct de la proprietarii imobilelor, fara interventia unor terte parti, agentii imobiliare sau persoane fizice autorizate.

Apoi, site-ul nu se rezuma doar la oferte imobiliare din Bucuresti, fiind cunoscut faptul ca multe persoane care lucreaza in oras isi doresc sa locuiasca in afara lui, in zone mai linistite, mai curate si cu un nivel mai redus de poluare. Asadar, proprietarii de case si apartamente din judetul Ilfov sunt si ei invitati sa posteze anunturi. Poate ca ele nu sunt la fel de populare precum cele din oras si cu siguranta vor fi mult mai putine disponibile pentru inchiriere, dar, atat timp cat exista o cerere destul de mare, trebuie sa exista si o oferta pe masura.

In final, totul este gratuit. Cei care sunt interesati de inchirierea sau cumpararea unei locuinte vor putea verifica toate ofertele care li se par atractive, fara sa fie nevoiti sa plateasca o taxa sau sa aiba un cont. Si daca se poate spune ca exista multe alte site-uri cu conditii asemanatoare pentru vizitatori, nu sunt prea multe cele care ofera si proprietarilor aceleasi avantaje. Publicarea unui anunt este gratuita si acesta poate sa fie reinnoit pentru a ramane mereu in atentia celor interesati. Cu alte cuvinte, nu este nevoie de nicio cheltuiala si toata lumea poate sa profite, sa isi prezinte oferta sau sa gaseasca ceva pe gusturile si nevoile sale.

Leave a Reply