Nu lasa pe maine ce poti… scrie azi

Am reformulat celebrul proverb conform caruia nu trebuie sa lasi pe maine ce poti face azi, dar ideea de baza se pastreaza. Si ca sa va spun cum sta treaba cu scrisul, ei bine, eu nu sunt un blogger cu norma intreaga si administrez acest jurnal numai in timpul liber. Chiar si atunci am uneori impresia ca il neglijez, dar asta e alta poveste. Probabil tine mai mult de organizarea fiecaruia. Dar atunci cand intru in panoul de administrare imi vin de cele mai multe ori cele mai tari idei. Asa se face ca am Drafts peste 40 de titluri sau bucati de articole pe care nu le-am mai continuat la momentul respectiv din doua motive: lipsa de timp sau plictiseala.

O sa fac tot posibilul ca pe viitor sa evit aceasta situatie pentru ca sunt sigur ca ar iesi niste articole super misto. Una e sa il scrii atunci, cand ti-a venit ideea, alta e sa il continui peste o zi sau peste o luna, cand te-ai luat cu alte chestii si probabil ai si uitat ce vroiai sa punctezi cand ai doar un titlu de articol.

Asa ca, dragi bloggeri, imi permit sa va dau un sfat din scurta si umila mea experienta. Daca aveti o idee de articol trasnet faceti tot posibilul sa il publicati atunci. Dupa… e poveste. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *