Cum scap de matreata? Caut o solutie salvatoare :)

De cand am zis sa intru in rand cu lumea si sa nu mai fiu acelasi pusti rebel de altadata, cu parul tuns 0, adica periuta, am inceput sa am matreata. Probabil aveam si inainte, insa cum eram tuns foarte scurt, nu avea timp sa se dezvolte asa armonios o ciuperca, care acum vad ca se extinde frumos pe o portiune destul de mare a capului. Si poate n-ar fi o asa mare problema daca nu m-ar manca uneori de imi vine sa ma scarpin minute in sir. 🙂

Am incercat o multime de sampoane autohtone si nu numai, 3-4 solutii miraculoase pe baza a nu stiu ce plante de la Himalaya si multe alte metode pe care doar am dat banii degeaba. Am impresia ca unele „m-au ajutat” sa am si mai multa matreata. Apropo, mult ravnitul sampon Clear la care se face atata reclama nu are niciun efect, poate maxim 2 zile, insa am impresia ca e mai prost decat Head & Shoulders, care la mine a mers un timp.

Stiu ca intr-un astfel de caz cel mai bine e sa consult un medic dermatolog, dar pana atunci… ce fac? Haideti sa impartasim solutii care functioneaza daca printre voi sunt dintre aceia care s-au confruntat cu matreata la un moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *