Cum m-a ajutat Bucuresti356.ro sa imi repar masina

portal BucurestiCe te faci cand esti intr-un oras strain si auzi huruituri de la masina? Aceasta este intrebarea la care multi dintre noi am fost nevoiti sa gasim raspuns. Daca masina mai merge, o poti forta pana vezi un service sau ceva care te poate ajuta, insa sansele sunt destul de slabe, mai ales cand nu cunosti deloc orasul.

Daca se intampla asta si in Bucuresti, atunci chiar ai o problema, pentru ca orasul este imens. Atunci cand masina nu mai merge, trebuie sa chemi un serviciu profesionist de tractari, dar, cum nu stii nici pretul si nici care sunt serviciile cele mai bune, nu rezolvi mai nimic. Din fericire, avem acum internetul la dispozitie si asa scapi de o grija.

Scopul vizitei

Sa va spun si cum m-am descurcat eu cu o asemenea “bucurie”. Am fost la Bucuresti sa imi iau o viza si am zis ca este prea scump sa merg cu trenul, asa ca am luat masina. Desi nu mai fusesem in oras de ceva vreme, si niciodata cu masina personala, m-am inarmat cu GPS-ul si cu un prieten care se lauda ca stie capitala si am pornit la drum.

Toate bune si frumoase, dupa ceva aglomeratie in trafic am ajuns la ambasada, am luat viza si eram gata de plecare. Dar, ce sa vezi, au aparut huruiturile de care spuneam. Acum nu ma pot nici lauda ca sunt un mare cunoscator al mecanismelor de functionare ale unei masini, asa ca perspectivele nu erau dintre cele mai imbucuratoare. In plus, prietenul meu nu stia nici el vreun service, iar ideea de a merge vreo 100 de kilometri pana acasa nu imi suradea deloc.

Salvarea

Si, totusi, tovarasul la nevoie se cunoaste si, cand ne intrebam noi unde gasim un service auto in Bucuresti, si-a amintit el ca citise despre un site unde gasesti tot felul de informatii legate de Bucuresti.

Stia ca este cu restaurante si cafenele, dar am zis ca speranta moare ultima si am verificat. Si, ca sa vezi minune, pe Bucuresti365.ro exista si o lista lunga de service-uri auto, magazine de piese, spalatorii si tot ce ai nevoie pentru masina ta. Si, cum atunci chiar aveam nevoie, am vazut noi care era mai aproape si am sunat, iar in cateva ore porneam inapoi la drum.

Da, pe site-ul acesta exista si informatii despre restaurante, florarii, saloane, RATB, scoli si cam tot ce ai vrea sa stii despre capitala. Unele sunt utile in orice moment, cu altele probabil ca nu vei interactiona niciodata, dar e bine ca ele sunt acolo. Cu atat mai mult cele legate de service-uri, pentru ca nu stii niciodata cand te lasa masina in Bucuresti. Si lista cu solutii chiar este una completa. Am gasit aproape 100 de service-uri din tot orasul si, in orice sector sau cartier esti, tot va fi unul mai aproape de tine.

In plus, pe site sunt si numere de telefon, informatii legate de serviciile puse la dispozitie de firma, chiar si pareri ale clientilor si recomandari. Exista si un sistem de notare si sunt destul de multe voturi, ceea ce arata ca lumea chiar utilizeaza site-ul.

Si pentru ca pachetul sa fie complet, exista si liste pentru spalatorii, anvelope, echipamente, dezmembrari, tractari, vulcanizare, asa ca, atunci cand ai nevoie de lista magazinelor de piese auto din orasul Bucuresti, site-ul acesta poate sa fie perfect pentru tine.

Cele mai bune solutii le gasim online

Acum poate veti spune ca, din postura de turist, lucrurile par sa fie altfel si aveti dreptate. Cand nu cunosti orasul, cu siguranta iti vei face mai multe probleme si o astfel de solutie pare una miraculoasa. Pe de alta parte, sunt convins ca nici bucurestenii nu stiu tot ce misca la ei in oras. Asa ca si ei pot fi incantati de acest ajutor. Pana la urma, este mai usor sa intri pe internet si sa gasesti un site cu toate informatiile de care ai nevoie decat sa mergi din service in service cu speranta ca vei gasi unul cu preturi bune, dar si care sa faca o treaba pe masura.

Eu cu siguranta am fost multumit de ceea ce am gasit, de pret si de promptitudinea firmei (din fericire, nu era nici o problema prea grava) si recunosc ca, fara Bucuresti365.ro, mi-ar fi fost mult mai greu. Deci nu pot decat sa recomand site-ul, fie ca este vorba de servicii auto sau de orice altceva, pentru ca rareori am vazut un portal atat de complex si de complet la noi, bun pentru orice domeniu si care chiar acopera tot ceea ce se intampla intr-un oras mare, asa cum este Bucurestiul.

Leave a Reply