In pas cu moda

De mult timp imi doream o schimbare, asa ca fara alte regrete, am ajuns la concluzia ca e timpul sa intru si eu in categoria bloggerilor la moda. Ce inseamna asta? Vreau sa dau o alta infatisare jurnalului meu, una mai aerisita, mai primitoare si totodata mai vesela pentru ca, in fond, asta ma caracterizeaza. Am decis ca e vremea schimbarii dupa ce am citit mai multe articole ale unor bloggeri de top din afara, care ne recomanda cu incredere, noua, astora mai novici, sa tinem pasul cu tehnologia actuala si sa trecem la responsive design. Zis si facut, am schimbat tema veche cu una care se adapteaza automat la rezolutia potrivita pentru fiecare dispozitiv, insa, chiar daca e responsive, parca ii lipseste substanta. Si trebuie sa recunoastem ca nici nuantele nu sunt unele foarte potrivite pentru un jurnal vesel, cum se doreste a fi acesta.

De aceea, iata-ma participand (cu intarziere, motiv pentru care imi cer scuze) la concursul organizat de Gabriel Ursan pentru a primi o tema premium si Framework-ul Genesis. Marele avantaj la acesta este faptul ca il pot modifica pana la cele mai mici detalii, astfel incat rezultatul final sa fie ceea ce mi-am dorit de mult timp: o tema stabila, sigura si optimizata atat SEO, cat si din punct de vedere al ultimelor tendinte din lumea webdesign-ului. Sunt constient ca o sa-mi prind urechile ca sa o fac sa arate cum vreau, dar sunt dispus sa fac fata provocarii.

Daca sunteti bloggeri si doriti sa fiti si voi in pas cu moda, nu uitati sa vizitati blogul lui Gabriel constant pentru ca uneori da sfaturi pretioase in ceea ce priveste optimizarea site-urilor. Deci urmariti etichetele „seo” si „wordpress” de pe blogul sau. 🙂

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *