S-a umflat parchetul. Ce pot sa fac?

parchet umflatIn urma cu cateva articole va spuneam ca m-am mutat cu chirie intr-o noua locuinta si va atentionam la ce trebuie sa fiti cu ochii in patru daca vreti sa nu aveti probleme de-a lungul timpului. In acel articol am uitat sa precizez un lucru pe atat de mic, pe atat de important. Este vorba, asa cum probabil unii v-ati dat seama din titlu, de parchet. Aici unde stau acum am pe jos parchet din lemn masiv intr-unul dintre dormitoare. Iata ca nu a trecut mult timp si ma confrunt cu prima problema. Mai precis, de cateva zile am observat ca s-a umflat parchetul.

Ei bine, am ramas uimit pentru ca nu am facut nimic rau in acest sens, adica nu am varsat apa si nici nu am curatat pana acum decat cu aspiratorul. Bineinteles ca imediat am sunat proprietarul si am aflat ca in trecut a fost o mica inundatie in locuinta cu pricina si e posibil sa mai existe umiditate. Tot el mi-a recomandat o firma care se ocupa de montaj parchet si am rezolvat rapid. Baietii care au venit cu toate ustensilele necesare mi-au explicat ca exista intr-adevar putina umiditate si ar fi bine sa aerisesc camera cat pot de mult.

Si ca sa va spun cum s-a rezolvat totul: meseriasii respectivi au scos sipca/rama de langa perete si astfel au facut mai mult loc pentru ca parchetul sa revina la forma initiala. O chestie destul de simplu de realizat ar spune unii, insa eu am apelat la ei petru ca imi place sa fie totul intact.

I-am recomandat de asemenea unui prieten care vrea sa realizeze impreuna un proiect de case la rosu pentru ca mi-a placut cum s-au comportat pe intreg parcursul lucrarii. Asadar, daca doriti sa apelati la profesionisiti si sa nu va faceti mai mult rau decat bine in acest domeniu, eu va sugerez sa dati un telefon respectivei firme si veti scapa imediat de orice problema a locuintei voastre.

Leave a Reply