Telefonul meu – Nokia C3

Asa cum stiti daca obisnuiti sa lecturati postarile de pe acest blog, nu ma dau in vant dupa telefoane scumpe. Consider ca telefonul e realizat doar pentru a vorbi si nimic mai mult. De aceea, de vreo 3 ani imi fac treaba de pe acelasi telefon: Nokia C3. E un model destul de modern, avand in vedere banii pe care i-am dat. Bineinteles, acum probabil as putea gasi ceva mai bun la banii aia, insa nu pot sa spun ca imi pare rau ca am facut aceasta alegere la vremea aia.

Trebuie sa va spun ca l-am scapat pe jos de nenumarate ori si nu a patit nimic. Chiar glumeam cu prietenii mei care au Iphone si ultimele smartphone-uri aparute pe piata pe tema aceasta: ce s-ar intampla daca si ei si-ar scapa gadgetul pe jos si chiar am zis la un moment dat sa facem un pariu sa vedem al cui telefon e mai rezistent? Al meu, pe care am dat vreo 400 lei sau al lor, pe care au dat lejer peste 2.000 lei? Dar nu au acceptat pariul, asa ca se intelege cine iese invingator.

Totusi, singura chestie care nu ma coafeaza este bateria, care dupa vreo 2 ani de functionare, nu mai tine decat in jur de 3 zile, in functie de cat vorbesti. Cand l-am luat ma tinea chiar si o saptamana.

Nu va mai spun ca pot sa vorbesc pe Facebook cu orice prieten gratie unei aplicatii care se gaseste usor cu o cautare pe Google. Camera nu e ea una pentru a realiza poze pe care sa le pui mai apoi pe retelele de socializare, insa per total eu ma declar multumit de experienta avuta cu acest telefon si imi caut altul. Nu neaparat mai performant, ci poate chiar mai ieftin, dar care sa aiba o caracteristica de baza: Dual SIM.

Astept, asadar, recomandari de telefoane ieftine Dual SIM care se pot achizitiona online de la magazine cunoscute.

Update: Am uitat sa precizez ca noul telefon mai trebuie sa aiba ceva: posibilitatea de a naviga pe internet pentru a afla rapid informatii care ma intereseaza, gen un numar de telefon, numele unei companii, intelegeti voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *