Solutii pentru problemele IT

Va spuneam intr-un articol anterior ca sunt putine forumuri pe care le urmaresc in mod constant. Unul este Seopedia, probabil si cea mai mare comunitate de webmasteri din Romania, iar cel de-al doilea, descoperit relativ recent, este PC Troubleshooting, unde se strang la un loc toti pasionatii de calculatoare si nu numai.

Nu vi s-a intamplat de multe ori sa aveti probleme cu unitatea sau cu laptopul si sa nu stiti ce sa faceti? Ei bine, mie mi s-a intamplat si nu o data, ci in repetate randuri. Daca stiam ca pot sa pun oricand o intrebare si baietii din comunitatea http://pctroubleshooting.ro sa gaseasca rezolvarea atat de rapid, probabil economiseam o groaza de bani pe care i-am dat la service. Citind articolele de pe acest forum am invatat cum sa instalez un nou sistem de operare, cum sa-l optimizez astfel incat sa se miste cat mai rapid si ce metode de securitate pot lua inainte de a-l folosi. Chestii esentiale pe care probabil multi le stiti, insa mai sunt si nestiutori asa ca mine, care abia anul trecut au invatat sa instaleze Windows 7. 😀

Acum, de cand unitatea imi da semne ca e pe duca, imi caut un laptop performant care sa nu coste mai mult de 2500 lei. Nu o sa il folosesc pentru jocuri sau pentru editare foto/video, ci doar pentru activitatile pe care le intreprind online si aici ma refer la portofoliul de site-uri pe care il am in custodie. Tot ce vreau este sa exceleze la capitolul viteza si sa fie rezistent in timp. Bineinteles ca asta depinde si de cum am eu grija de el, insa cu siguranta nu il voi folosi pe post de minge de fotbal.

Daca aveti sugestii, le astept cu mare drag. Am pus intrebarea si pe PC Troubleshooting, unde imi vor raspunde pasionatii de calculatoare pentru ca ei sigur se pricep mult mai bine decat mine.

2 Comments

Leave a Reply