Cum gasesti cele mai bune preturi de Black Friday

compara preturi

Black Friday este una dintre cele mai bune zile din an daca esti un vanator de reduceri sau un impatimit al ofertelor de moment. In Romania, acest eveniment a fost promovat de cativa ani de eMAG, care a facut de altfel demersuri pentru a inregistra la OSIM respectivul termen. Iata ca mai sunt doar cateva zile pana cand se da startul reducerilor si cu aceasta ocazie trebuie sa fii atent la preturi daca vrei intr-adevar sa profiti la maximum de oferta magazinelor online. In ultima vreme, s-a vehiculat atat in presa, cat si pe bloguri ca in aceasta cursa nebuna sunt si concurenti neloiali, chiar nume mari din industria comertului electronic din Romania, care inainte cu cateva luni maresc subtil preturile, ca mai apoi sa faca discounturi pe 22 sau 29 noiembrie. Astfel, pretul ramane acelasi, dar majoritatea clientilor comanda vazand asa zisele super discounturi.

Eu am ales sa urmaresc un comparator de preturi destul de cunoscut la noi in tara, care pe langa faptul ca afiseaza cele mai tari oferte ale momentului pe Homepage, in pagina fiecarui produs pot sa vad un istoric al pretului pe parcursul mai multor luni si totodata primesc pe mail un mesaj atunci cand exista o reducere. Interesant este si faptul ca pot arunca rapid o privire peste caracteristicile produsului si daca ma intereseaza, il adaug intr-o „Lista de dorinte”.

Oricum, cel mai util mi se pare acel istoric, unde vad clar daca este sau nu o reducere pe bune si care este mai exact procentul.

In comparatorul peliti.ro se pot inregistra toate magazinele care functioneaza legitim pe teritoriul Romaniei, in mod gratuit fara costuri ascunse, folosind formularul de inregistrare magazin. Acestea au avantajul ca beneficiaza de vizibilitate si prin urmare de mai multe vanzari, deoarece vizitatorii care sunt de obicei interesati de pretul unui produs, iau mai apoi si decizia de a-l cumpara daca se incadreaza in bugetul lor.

Sunt curios cum va pregatiti voi de Black Friday si la ce trucuri apelati pentru a iesi in castig. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *