Cum poti agata o fata intr-un mod elegant

Trecand peste cliseele conform carora, in ziua de azi, poti agata o fata numai daca ai buzunarul plin, 10 case si 5 masini, exista o metoda care va da roade de cele mai multe ori, mai ales in cazul fetelor care stiu sa aprecieze un mod elegant de abordare.

Nu o sa va vorbesc despre ce atitudine sa aveti, cum sa va imbracati, ci mai degraba, despre cum sa vorbiti. Consider ca este foarte imporant acest lucru intr-un asemenea caz. Majoritatea adolescentilor din ziua de azi incearca sa abordeze o tipa prin aceleasi tehnici rasuflate de zeci de ani, iar aici ma refer la „celebrele” replici de agatat si limbajul deloc atragator si de cele mai multe ori incoerent, greu de descifrat.

Asadar, daca vreti sa agatati o fata si nu ati facut-o inca, apucati-va, fratilor, sa cititi! Daca ati citit cel putin lectura obligatorie din scoala, atunci e ok si aveti destul sanse sa impresionati o fata. Daca vreti sa fiti cat mai deschisi atunci cand vorbiti si sa aranjati cuvintele asa cum trebuie in orice imprejurare, cititi, cititi… si nu va opriti doar la lecturile obligatorii.

Nu aveti nevoie neaparat de carti despre dezvoltare personala, insa din orice carte citita veti putea invata ceva si cu siguranta va veti dezvolta modul de gandire si implicit felul de a vorbi. In plus, veti sti si cum sa va comportati intr-un fel aparte, asa ca, inca o data, cititi, oameni buni!

Daca sunteti niste oameni rationali, veti observa in timp ca doar „alea” de care nu aveti nevoie si care nu va aduc nicio bucurie pe termen indelungat, adica tipele cu care nu aveti ce discuta, in afara de barfe si alte porcarii, sunt singurele ahtiate mai mereu dupa chestii luxoase. Dar alea va trag in jos, mai ales de la o varsta, avand in vedere ca frumusetea e trecatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *