Obisnuiesti sa bei apa minerala? Inseamna ca semeni putin cu mine :)

Unele studii au aratat ca unul dintre cele mai sanatoase tipuri de apa imbuteliate este apa minerala potabila si aceasta apa te poate ajuta in fiecare zi sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate.

Acest lucru este posibil deoarece apa minerala contine minerale esentiale, cum ar fi fier, calciu si magneziu.

Orice tip de apa, inclusiv apa minerala nu contine calorii si nu are grasimi, deci poate fi benefica atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in plus.

Dupa menopauza, femeile sufera o pierdere osoasa progresiva, dar acest lucru poate fi combatut band apa minerala in mod regulat.

Astfel, putem spune ca apa minerala poate preveni osteoporoza. Magneziul gasit in apa minerala poate juca un rol important in mentinerea unui nivel normal al tensiunii arteriale.

Colesterolul LDL este colesterolul rau si este unul dintre cei mai importanti factori in declansarea bolilor de inima.

Oamenii care beau apa minerala in mod regulat vor observa o reducere a riscului de a dezvolta boli de inima.

Apa minerala este o sursa bogata de sulfati care stimuleaza functia pancreasului care elibereaza enzime, cum ar fi amilaze, proteaze si lipaze, care ajuta la digestia alimentelor in mod corespunzator.

Apa minerala este bogata in magneziu, care joaca un rol cheie in functionarea muschilor. Magneziul este un mineral esential care permite muschilor sa se relaxeze si in mod corespunzator sa se contracte.

Apa minerala contine electroliti care previn dezhidratarea. Celor care se confrunta cu un dezechilibru electrolitic li se indica sa consume apa minerala.

Cresterea aportului de lichide este indicata pentru prevenirea pietrelor la rinichi si cea mai buna alegere din acest punct de vedere este apa minerala.

Unele studii au aratat ca apa minerala potabila poate reduce semnificativ riscul de aparitie al pietrelor de acid uric la rinichi.

Apa minerala poate ajuta pielea din cauza cantitatii mari de dioxid de siliciu care poate consolida celulele spongioase ce se gasesc intre fibrele de elastina si colagen si incetineste in acest fel formarea ridurilor.

Leave a Reply