Care este sucul meu preferat?

… sau de ce aleg sa beau suc de aloe vera in loc de sucurile din comert, pe care le stim cu totii.

Multi oameni cunosc deja multe beneficii asociate cu utilizarea de aloe vera. Toate subtantele nutritive din sucul de aloe vera sunt perfect echilibrate intr-un mod ideal pentru sanatatea organismului.

Voi prezenta doar cateva dintre beneficiile pentru sanatate ale consumului de suc de aloe vera.

Sucul de aloe vera poate fi o optiune excelenta, naturala pentru detoxifiere. Din cauza modului in care traim avem nevoie pentru a curata ocazional sistemele noastre.

Sucul de aloe vera este un mod ideal pentru a face acest lucru deoarece contine multe oligoelemente, vitamine si minerale, care pot ajuta organismul sa faca fata stresului zilnic.

Sucul de aloe vera contine multi antioxidanti care combat radicalii liberi ce se gasesc in corpul nostru.

Radicalii liberi sunt compusi instabili care reprezinta un efect secundar al metabolismului care contribuie la procesul de imbatranire si care cauzeaza diverse boli. Prin urmare, atunci cand bei suc de aloe vera in mod regulat, corpul tau va avea antioxidantii de care are nevoie pentru a lupta impotriva acestor radicali liberi si pentru a stimula sistemul imunitar.

Acest suc are 12 substante diferite care sunt capabile sa reduca si sa previna inflamatia fara riscul de aparitie al efectelor secundare.

Sucul de aloe vera poate ajuta si la repararea de colagen si elastina, oferind o piele sanatoasa.

Corpul nostru are nevoie de douazeci de aminoacizi diferiti in scopul de a construi proteine si nu este in masura sa produca opt dintre ei. Sucul de aloe vera contine sapte dintre acesti aminoacizi esentiali si nouasprezece aminoacizi in total.

In acest fel, sucul de aloe vera este capabil sa realizeze cu usurinta nevoile zilnice ale organismului tau.

Sucul de aloe poate avea efecte benefice la nivelul gingiilor si a intregii guri.

Sucul de aloe vera ofera actiuni antimicrobiene si antibacteriene naturale, dar contine, de asemenea, si o serie de vitamine si minerale care promoveaza vindecarea si cresterea celulara. Din acest motiv veti gasi pe piata unele geluri de dinti care contin aloe vera in special pentru ulcere la nivelul gurii si sangerarea gingiilor.

Boala nu este in masura sa aiba loc in medii care sunt alcaline. In general, oamenii consuma alimente care sunt in general in mare parte acide, dar e bine sa se respecte o regula care spune ca trebuie consumate 80% din alimente alcaline si doar 20% din alimente acide. Deoarece sucul de aloe vera este unul dintre alimentele alcaline, acesta poate ajuta la alcalinizarea corpului si la echilibrarea aciditatii din dietele noastre.

In fiecare zi, corpul nostru are nevoie de mai multe vitamine si minerale si sucul de aloe vera contine chiar o mare parte din acestea. El include vitamina A, B1, B2, B6, B12, vitamina C, E, niacina si acid folic.

In plus, sucul de aloe vera contine crom, magneziu, mangan, zinc, cupru, potasiu, fier, sodiu, calciu si altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *