Review Dell Inspiron N5110

Dell este un brand puternic, un brand care mi-a dovedit mie personal si altor milioane de oameni din lumea intreaga ce inseamna un laptop bine fabricat, iar aici ma refer la performanta, pretul, dar si calitatea acestuia. Vorbim asadar despre modelul Dell Inspiron N5110.

Display-ul TrueLife cu o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie 1366 x 768 vine ca o manusa pentru cei care vor super claritate cand urmaresc un film sau cand se joaca ultimul joc instalat. Despre design iarasi am numai cuvinte de lauda, iar finisajele acestuia le intrec cu mult pe cele de la Toshiba sau Acer. Cu toate acestea, mai mult decat designul probabil va intereseaza procesorul:  Intel Core i5, dotat cu tehnologia 32 nm. Astfel se pot rula jocuri, programe si aplicatii de orice fel fara niciun fel de probleme.

Incarcator laptop? Va tine mult si bine. Cum aminteam intr-un articol precedent, eu am avut norocul sa-l pierd si a trebuit sa-mi cumpar altul de la 123-shop.ro. Dar sa revenim… La capitolul memorie sta iarasi foarte bine: 4 GB cu posibilitatea de extindere de pana la 8 GB. Capacitate hard-disk: 320 GB, cu 5400 rotatii pe minut, tip SATA. Datorita afisajului WLED HD (720p) puteti vedea filme si clipuri video asa cum va spuneam, la calitate superioara, iar prin intermediul sistemului audio SRS Premium sunetul nu va fi o problema.

Dell Inspiron N5110 are o tastatura laptop foarte ok, numai buna pentru impatimitii de jocuri sau pentru cei care vor sa-si termine imediat treaba la serviciu printr-o tastare cu adevarat rapida. Trebuie sa mai mentionez faptul ca placa video face parte din seria GeForce si este una GT 525M. Capacitate: 1024 MB.

Acestea ar fi aspectele pozitive. Pentru ca nu sunt un tip pretentios si nici nu ma pricep foarte bine cand vine vorba de ultima tehnologie, astept de la cei care au cumparat un Dell Inspiron N5110 sa spuna ei aspectele negative sau neplacerile cauzate de acest laptop printr-un mic review.

Concluzia: isi merita banii fara doar si poate, iar de aceea la raportul cost/calitate primeste 5 stelute din partea mea!

Pret la eMAG: aproximativ 2.500 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *