Stampile Trodat de birou sau buzunar

magazin stampileIata-ne ajunsi la jumatatea lunii martie si cu pasi repezi, vioi, ne apropiem de sarbatoarea crestina „Pastele” romanilor si al tuturor celor care il serbeaza.

Si pentru ca se apropie, cu totii incepem a ne gandi la cadouri, ce sa-i cerem iepurasului cel bogatan care-si va umple tolba pana peste limita si ne va indeplini absolut toate dorintele, cautam magazin online ori diverse site-uri de unde sa cumparat cadouri pentru fete sau baieti pentru ca-i mai comod sa stai pe fotoliu, sa butonezi un laptop ori o tableta si sa lansezi comanda decat sa pierzi timp prin magazine, nu?

Anul acesta m-am hotarat ce vreau! O stampila noua, una Trodat de buzunar si una rotunda de birou pentru ca cele existente deja si-au cam facut treaba si simt nevoia sa le schimb, simt nevoia unei schimbari in cadrul firmei iar stampila noua poate fi o solutie ideala.

Vorbeam cu Sima, un amic de-al meu care spunea ca si-a comandat un pachet de stampile de pe un site proaspat lansat ce are oferte interesante, de exemplu el si-a luat cu 75 de lei o stampila de birou si una de buzunar, rotunde, mici si elegante, una portocalie si cealalta albastra si pe deasupra a beneficiat de transport gratuit pentru ca daca ai comenzi de peste 40 de lei, te alegi cu asa ceva.

Si ca sa nu mai pierd timp pe alte site-uri, accesez cu interes www.StampileMag.ro – un magazin online elegant, finut, usor de navigat chiar si celui mai incepator utilizator, cu siguranta nu aveti cum sa nu va descurcati in a naviga pe el si cu atat mai usor se plaseaza comenzile. De pe acest site puteti comanda stampile rotunde, stampile de birou sau stampile de buzunar, stampile ovale, datiere sau tus pentru stampile. Toate operatiunile decurg rapid, m-a asigurat amicul.

Alegi produsele dorite, le adaugi in cosul de cumparaturi, completezi datele de facturare si livrare si trimiti comanda, urmand ca sa fii contactat in cel mai scurt timp de catre un operator al site-ului pentru confirmarea comenzii si a bunului de tipar, fara de care comanda nu se va da in tipar.

Eu unul pot sa spun ca o sa le trimit o comanda, insa dupa ce vorbesc cu iepurasul, sa vedem daca-si face loc in traista pentru doua stampile.

Si pentru a incheia acest articol, aleg sa va urez o seara cat se poate de linistita in continuare si ne mai auzim pana la Paste, cu siguranta.

Leave a Reply