Recomand GoDaddy

Stiti unde imi tin eu aproximativ toate domeniile web? La GoDaddy. E una dintre putinele companii pe care le prefer pentru acest lucru. Am auzit recent o fraza care spunea ca pentru domenii > GoDaddy, pentru hosting > Hostgator. Si asa e, eu am servicii la ambele companii si sunt multumit, deocamdata. ­čÖé

Fata de concurenti, GoDaddy ofera un panou cu functii utile si uzuale. De curand si-au schimbat si designul si au ramas la fel de ok. Ce-i drept, de support nu am avut nevoie decat o singura data, cand am uitat sa sterg un domeniu si s-a reinnoit automat. Am trimis un ticket si intr-un timp acceptabil am primit banii inapoi, deoarece le-am explicat toata treaba. Ma intreb, companiile de la noi fac la fel? Ma indoiesc.

De departe, ce ma tine aproape de GoDaddy, pe langa faptul ca sunt seriosi, este si pretul bun la domenii, care poate fi redus substantial printr-un promo code. Si credeti-ma, sunt o groaza pe internet la orice ora cauti. Cele mai bune coduri promotionale pentru inregistrari noi, reinregistrari sau transferuri de domenii se gasesc pe forumul de webmasteri Digital Point. Cautati si e posibil sa va luati un domeniu cu mai putin de 1$, fara prea multe batai de cap pe viitor.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *