Magazine cu haine de calitate in mall

De multe ori mi s-a intamplat sa vreau sa imi reinnoiesc garderoba si sa nu stiu incotro sa ma duc, ce magazin sa aleg pentru ca in cam toate mall-urile din Romania exista aceleasi reprezentante si majoritatea au produse de proasta calitate. Prin calitate indoielnica ma refer la faptul ca se decoloreaza dupa prima spalare de spui ca le-au purtat 3 generatii, la rand.

Din cate am auzit, acest lucru se intampla deoarece in tarile de mana a 2-a, asa cum este si Romania, produsele pe care le vedem in mall provin din tari ca Republica Moldova, unde mana de lucru este ieftina si probabil si materialele sunt de doi bani. Interesant este faptul ca au preturi la fel ca in afara sau de cele mai multe ori chiar si mai mari.

Facand o analiza de-a lungul timpului, am vazut ca se gasesc haine de o calitate ceva mai buna, dar nu neaparat premium, in Lee Cooper, Tommy Hilfiger si Us Polo Assn. Pacat ca ultimele doua magazine nu sunt unde ma aflu eu acum, insa le gasiti in Iasi la Palas si probabil si in alte orase, cum e Bucuresti. Articolele sunt intr-adevar mai scumpe, insa exista o diferenta de calitate fata de ce ne cumparam din Bershka sau Pull and Bear.

Daca aveti si alte propuneri, le astept cu drag in comentarii.

Leave a Reply