Emisiuni TV care ma enerveaza

Romania poate candida fara nicio problema in topul tarilor cu cele mai multe emisiuni de prost gust, facute special pentru a enerva si ultimul neuron. Dar toata lumea e fericita cand totul se termina cu bine, adica moderatorul si-a luat banii, iar fraierul din fata ecranului e bucuros ca s-a gasit unul la TV mult mai prost decat el, pe seama caruia fac unii glume.

Daca ar fi sa fac un clasament, zau ca as sti pe cine sa pun pe onorabilul loc 1. Trecand peste show-uri de genul Mireasa pentru fiul meu, care e potrivit pentru babele pensionare din mediul urban, care nu au ce face sau pentru cele din ultimele vagune, care nu stiu ca ar fi mai bine sa-si vada de munca ogoarelor si de treburile casei decat sa se planga ca sunt sarace lipite Pamantului, mai exista Acces Direct sau Happy Hour, care se bat pentru titlu cu Un show pacatos, prezentat de Dan Capatos si de Catalin Bordea. Toate sunt penibile, includ numai intamplari regizate si vedete de carton, de care cu siguranta nu ai auzit niciodata daca nu esti toata ziua cu ochii in ziare si in televizoare.

Si daca tot am pomenit de MPFM Sezonul 3, trebuie sa va aduc in prim plan si Nora pentru mama, o alta emisiune cu acelasi target descris in al doilea paragraf. Ambele sunt de-a dreptul sufocante pentru ca de fiecare data cand butonez telecomanda la o ora acceptabila, e imposibil sa nu dau de una dintre ele. Am impresia ca o emisiune tine cateva ore si te sufoca cu aceleasi faze plictisitoare.

Sa nu mai spun si de buletinele de stiri, daca pot fi numite asa, in care sunt prezentate toate accidentele si cele mai oribile crime. Ma intreb cu ce ajuta astea, fac parte oare tot din manipularea care se incearca prin toate canalele media?

De ce emisiuni la care merita sa te uiti, precum Profesionistii de pe TVR 1, despre am mai discutat in cadrul acestui blog, sunt difuzate la ore tarzii (23:10), iar Acces Direct la 17:00? Sa fie vorba numai de rating si toata lumea sa se canalizeze numai pe profit? Cred ca am luat-o cu totii razna…

Leave a Reply