Produse expirate in supermarket si alte intamplari

Mi s-au intamplat destul de multe pana acum in supermarket-urile din Romania. Cele mai recente experiente sunt cele cu produse expirate. Nu odata, ci de mai multe ori am reusit performanta sa pun in cos produse care au expirat nu de curand, ci cu luni in urma. Si nu doar la un singur supermarket, ci si la altele.

Ma asteptam la experiente de genul numai la chioscurile de bloc, unde nu e un personal atat de numeros, insa se pare ca m-am inselat, ar trebui sa le acord acestora chiar mai multa incredere decat clasicelor supermarket-uri. Asta e, atata timp cat depinzi de ele nu ai ce sa faci. Motiv pentru care nu am depus nicio reclamatie pana in prezent. Si as fi putut lejer sa o fac pana acum. Nu doar din pricina produselor expirate, ci si din cauza agentilor de paza, care, la unele magazine sunt foarte vigilenti. Asa se face ca nu le scapa nimic, poate doar hotii, insa oamenii de buna credinta chiar nu le scapa. Chiar mama mi-a povestit ca in urma cu an an a controlat-o un astfel de paznic. De fapt, e mult spus „a controlat-o”, deoarece i-a cerut bonul sa vada daca nu cumva… si atentie.. a furat o guma de mestecat. Deci fenomenal, in premiera, te duci in supermarket, faci cumparaturi de umpli un carucior, iar mai apoi cineva te ancheteaza daca nu ai furat un pachet de guma care rareori sare de 2 lei. Totusi, am vazut recent agenti care controleaza pe bune femeile care intra cu genti in magazin. Iar la intrebarea acestora din urma: ce sa facem, unde sa ne lasam posetele? Agentul mormaie ceva deoarece majoritatea supermarket-urilor de la noi nu au locuri speciale pentru bagaje, pe care sa le poti inchide cu cheia. Oricum, chiar si asa, nu cred ca si-ar lasa cineva geanta, unde poate sa aiba lucruri de o anumita valoare, acolo.

Nu stiu cum au disparut aceste locuri de bagaje care se inchid cu o cheie pe care o iei cat esti in magazin pentru ca in urma cu niste ani erau oriunde mergeam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *