Ce tableta sa aleg pentru copil?

Ala mic ma innebuneste de vreo cateva luni sa ii iau tableta. Nu conteaza ca are deja un telefon mai bun ca al meu, mult mai performant si implicit, mult mai scump. El vrea cu orice pret tableta!

I-am explicat si la varsta lui intelege ca exista si alte cheltuieli de platit. L-am amenintat intr-un mod frumos ca daca o sa ii iau tableta, atunci cu siguranta nu o sa mai ies cu el in parc si nici nu o sa mai jucam tenis toata vara, asa cum planuisem. Bai frate, nu si nu, el o tine pe a lui. Nu imi ajunge ca sotia ma tachineaza sa fac alte rate pentru a lua niste gadgeturi noi prin casa, de care cu sinceritate va spun ca avem nevoie.

Dar sa va arat ca nu sunt zgarcit, ma las de aceasta data convins de insistentele celui mic si in consecinta, am nevoie de recomandari de tablete pentru copii. Daca se poate, sa fie ceva cat mai ieftin. Nu am motive sa arunc acum cu banii, ci pe moment sunt interesat sa investesc in lucruri cu adevarat utile si educative. Ideea e ca daca nu imi povestea si nu mi se plangea odrasla ca toti prietenii pe care ii are nu mai vor sa iasa din casa pe motiv ca stau toata ziua la calculator, iar si atunci cand ies, vin cu tot cu tableta, poate, poate ma lasam convins putin mai usor si nu mai eram acum oarecum impotriva unor astfel de gadgeturi potrivite, cica, pentru copii.

Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, vreau de la voi recomandari. Da, ati auzit bine. Daca aceste recomandari vin si din partea parintilor, atunci e super. Tableta destinata jocurilor, pret mic, autonomie mare si ideal, fabricata din materiale rezistente. Daca sunteti in pana de idei, ce spuneti de Evolio Mondo HD? Costa in jur de 250 lei sau chiar mai putin daca prind vreo reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *