Colectia mea cu casete hip-hop

Mi-am adus aminte de vremurile bune si am scos de la naftalina mica mea colectie cu casete hip-hop. šŸ™‚ Sau mai bine spus, ce a mai ramas din ea. Am pierdut cateva, pe unele le-am mai dat la diversi prieteni care au uitat sa le mai inapoieze si asa am mai ajuns doar cu cateva casete.

casete hip-hop romanesc

Nu le-am ingrijit foarte mult, de cand mi-am luat pc-ul probabil nici nu le-am mai folosit. Le-am depozitat intr-o mica debara, dar se pare ca inca functioneaza si melodiile se aud destul de bine. Nu le vand, daca la asta va ganditi. Cine stie, poate doar daca imi faceti o oferta de nerefuzat, insa de aceste casete ma leaga foarte multe amintiri. Fara sa le ascult, doar cand ma uit la ele. Imi aduc aminte exact orasul din care au fost cumparateĀ fiecare si unde locuiam atunci. Pentru ca pe buna dreptate, m-am cam plimbat prin toata Romania. De aceea zic ca imi aduc aminte multe lucruri doar cand ma uit la ele.

Pe majoritatea le-a cumparat fratele meu. Eu eram inca un mic pustan cand scoteau La Familia albume pe banda sau cand Parazitii erau pe baricade. Sa nu mai vorbim de Codu Penal si alte compilatii la care participau o multime de rapperi tariĀ pe vremea aia.

De cand a aparut calculatorul, nu pot sa zic neaparat ca am descarcat muzica. Spre exemplu, acum nu am nicio melodie descarcata in pc, decat alea standard cu care vine Windows-ul. Si acum mai cumpar uneori albume care imi plac, pe CD, insa majoritatea noutatilor le ascult direct pe YouTube. Trebuie sa recunoastem ca mai sunt foarte putini artisti hip-hop sau chiar deloc care mai scot muzica pe CD. Ce nu se vindeau atunci, insa acum, de cand toata lumea are un pc, nu se renteaza deloc. Voi ce casete cu hip-hop romanesc aveti pe acasa? Sau sunteti prea tineri sa discutam de casete? šŸ™‚

PS: Albumul Sisu & Puya – „De 10 ani tot in familie” se repeta. Sincer, nu imi mai aduc aminte de ce, insa doar copertile sunt la fel, pentru ca intr-o carcasa se afla caseta cu albumul „Foame de bani”, careia probabil i-am pierdut carcasa si coperta originala.

3 Comments

 1. Salut,
  Ai fi interesat de un schimb sau de vanzare pentru ā€œcel mai prost din curtea scoliiā€ si ā€œslalom printre cretiniā€?
  Mersi.

 2. Salut. Sunt interesat de casetele de la Parazitii daca esti dispus sa le vinzi
  Confort 3
  Slalom
  Violent
  Ombladon cel mai prost din curtea scolii

Leave a Reply