Vreau sa imi cumpar tableta

tableteAvand in vedere ca am un telefon pe care il butonez de vreo 3 ani, de ala de moda veche, cu taste, vreau sa intru in rand cu lumea si daca nu am smartphone, macar o tableta sa imi cumpar. De fapt, daca ar fi sa discutam intr-un mod serios, vreau una pentru a fi mereu conectat la noutatile din domeniul in care sunt activ si pentru a nu pierde inutil timpul atunci cand merg in calatorii sau in concediu.

Am inteles ca modelele romanesti nu sunt atat de performante, insa probabil acest aspect depinde mai mult de pret. Eu oricum sunt obisnuit sa imi achizitionez produse de la branduri cunoscute. De obicei, asa ma feresc de posibilele probleme care pot aparea. Nu zic ca brandurile fac vreo minune, insa mi se pare mai ok o tableta Samsung sau Apple decat una de la o firma aparuta de vreo 2-3 ani pe piata. Si nu cred ca gresesc, majoritatea persoanelor cu un oarecare buget impartasesc aceeasi opinie.

In prima faza, am pus ochii pe Samsung Galaxy Note Pro, care are o multime de review-uri pozitive pe internet. Din cate am inteles, procesorul pe care il are impreuna cu memoria ii asigura cam aceeasi viteza cu care se lauda si Apple. Ideala pentru a face poze la calitate ridicata si pentru a viziona filme. Ecranul este foarte mare, rezolutia fiind de 12.2. Pe langa toate acestea, are o multime de aplicatii si caracteristici care merita descoperite de catre un pasionat de tehnologie.

In cautarea unor tablete cu pret mic, Samsung Galaxy Tab Pro pare sa fie solutia ideala. Printre performantele superioare cu care vine, remarcam durata lunga de viata a bateriei, procesorul puternic quadcore de 2.3 GHz si de ce nu, designul intuitiv. Diagonala de doar 8.4 inch este singurul aspect care ii poate deranja pe cei care sunt obisnuiti cu ecrane mai mari, insa in rest, nu vad de ce nu ar cumpara-o cineva.

Eu astept sa vad daca primesc prima de salariu si mai apoi ma voi decide ce aleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *