Laptopul meu

Primul meu laptop a fost un Dell Inspiron N5110. Pe asta il am si acum si de pe el butonez in continuare pana il voi schimba, desi nu cred ca prea curand. Sa va spun cateva cuvinte despre el: este una dintre cele mai bune optiuni la acest pret, avand in vedere performanta de care da dovada in continuare. Designul e chiar foarte fain, iar procesorul i5 minunat. Faptul ca prezinta USB 3.0 reprezinta un avantaj major. Nu face galagie daca il curati periodic si ai grija cat de cat de el.

Cu toate acestea, de cand il folosesc pentru activitatile mele online de zi cu zi a trebuit sa-i cumpar o tastatura noua deoarece nu stiu cine m-a pus si am vrut singur sa rezolv o mica problema cu o tasta, i-am mai cumparat si un incarcator laptop pentru ca pe cel cu care a venit initial l-am uitat in tren dupa cateva ore de jucat Fifa incontinuu si l-am accesorizat cu o geanta eleganta, de blogger serios. Pe aceasta din urma am dat in jur de 85 de lei si cred in continuare ca a fost o alegere buna la banii astia.

Acum probabil va intrebati de unde am luat toate astea? Am aflat initial de pe un forum de site-ul www.doctor-laptop.ro si am zis sa incerc, mai ales ca am vazut ca asigura suport tehnic bun si au produse de calitate. Uite ca am comandat si mai am si acum produsele comandate, pe care le si folosesc zilnic. In concluzie, va recomand si voua site-ul de fata si astept sa-mi spuneti in comentarii ce laptop detineti.

Leave a Reply