Ce mi-as dori de la o revista pentru femei

Guest post de la Andreea I, o cititoare fidela a acestui blog

In prezent sunt o multime de reviste dedicate femeilor, atat pe hartie, cat si online. Cele mai multe dintre ele abordeaza aceleasi subiecte plictisitoare sau care nu mai sunt in acest moment de actualitate. Nu am mai citit de foarte mult timp o revista care sa ma faca sa o recomand sau care sa ma determine sa impartasesc cu prietenele mele lucrurile pe care le am aflat in urma lecturarii vreunei pagini. De aceea voi insira in continuare ce mi-as dori sa abordeze o revista de profil.

Mi-as dori sa aflu mai multe despre cum imi pot amenaja casa astfel incat sa arate asa cum imi doresc. Cum sa fie peretii dormitorului, ce mobila sa folosesc in living sau ce plante ar trebuie sa aiba o gradina frumoasa si ingrijita de o fata pe masura. 🙂

Mi-as dori sa citesc cum se realizeaza o pizza buna sau o prajitura delicioasa, deci neaparat ar trebui sa aiba o categorie in care sa se regaseasca bunatati culinare, realizate pas cu pas si explicate pe intelesul oricui. Pana acum, am vazut o incercare reusita pe demoiselle.ro, un site pe care il vizitez din ce in ce mai des in ultima vreme. Sa vedem ce surprize ne pregateste de acum inainte si daca o sa pastreze acelasi traseu pe care a inceput.

Mi-as dori sa vad unde se organizeaza ultimele concursuri si premiile care se ofera. Toate detaliile, inclusiv organizatorul. O pagina la final ar fi perfect intr-o astfel de revista, chiar si pe coperta cateva notite.

Mi-as dori sa lecturez mai mult despre diete in functie de anotimp. Stiu, sunt mofturoasa insa nu am gasit pana acum o revista in care sunt prezentate cazuri reale cand persoane au slabit cu ajutorul dietelor. Sunt constienta ca fara sport nu se poate, insa mai intai trebuie umblat la regim.

Mi-as dori sa aflu ce se poarta si ce nu se poarta. Niste colectii prezentate si niste recomandari despre cum sa ne imbracam, la fel, in functie de anotimp. Ar fi super, nu?

Din punctul meu de vedere, nu cred ca este o revista greu de realizat. Atunci cand va fi, va fi una speciala pentru femei speciale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *