Ce poti juca impreuna cu prietenii, dar si pe internet

Jocurile alaturi de prieteni sunt cele mai placute, insa uneori acestia sunt prinsi cu treaba fix atunci cand avem noi chef sa ne relaxam. Ei bine, am fost intrebat deseori ce putem face in acel moment. In opinia mea, jocurile pe internet sunt cele mai potrivite atunci cand prietenii nu sunt disponibili. Dar ce putem juca pe internet? Chiar mai multe decat in viata reala, iar daca o sa citesti in continuare o sa vezi un top 3 care o sa-ti dea cu siguranta cateva idei. 🙂

1. Fotbal

Unul dintre cele mai populare jocuri la noi in tara si-a facut aparitia si pe calculatoare inca de foarte mult timp. Fifa a fost lansat in 1993, iar de atunci a fost intr-o continua dezvoltare cu ajutorul celor de la Electronic Arts. Usor, cu o interfata prietenoasa si cu multe surprize pentru impatimiti. Fotbal se poate juca si prin intermediul site-urilor sau portalurilor care ofera acest lucru in mod gratuit. Ideal pentru a te destinde dupa o zi grea de munca.

2. Remi online

Remi-ul este un joc de de familie creat de un roman, devenind pe zi ce trece tot mai popular atat in randul tinerilor, cat si in randul oamenilor trecuti de prima tinerete. Exista mai multe tipuri de Remi, insa cele mai populare sunt urmatoarele trei: Gin Remi, Canasta sau Remi Traditional. Ele se pot juca online, unde unii chiar castiga bani din asta. Pentru mai multe detalii, precum si pentru regulile pe care trebuie sa le respecti, citeste in continuare.

3. Biliard

Biliardul este un joc pentru barbati, insa personal am vazut o multime de fete carora le place si se pricep. Daca in viata reala trebuie sa ai o masa speciala, niste bile, minim doua tacuri si creta pentru varful tacurilor sau bani in buzunar de fiecare data cand iti doresti sa faci un meci, online totul este mai simplu. Cu un computer conectat la internet te poti juca in voie ore bune.

Cu toate acestea, personal iti recomand sa iti faci mai mult timp pentru prietenii tai pentru ca si ei vor fi mult mai binevoitori atunci cand va veni vorba despre un joc adevarat, alaturi de ei si nu de calculator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *