Tembelizor

Desi ma uit extrem de rar la televizor si chiar sunt impotriva acestuia, nu pot sa nu arunc cate un ochi, cu sau fara voia mea, atunci cand mama butoneaza telecomanda. In principiu, nici nu vad sensul de a-mi pierde timpul si cu acest lucru. Ce, nu imi ajunge cat pierd deja cu Facebook sau Twitter? :))

Lasand gluma la o parte, observ din ce in ce mai multe cretinatati care apar pe sticla. Pe langa vedetele de carton pe care le cunoastem cu totii, suntem asaltati numai cu stiri negative sau fara sens. Daca as vedea un buletin de stiri cap-coada cu siguranta as crede ca toata lumea a luat-o razna. De fapt, am ascultat doar titlurile principalelor stiri si m-a luat durerea de cap. Din 3, 2 sunt despre crime si ultimul tot despre o nenorocire.

Ma gandesc ca stirile sunt o buna sursa de inspiratie pentru fosti, viitori criminali sau hoti pentru ca dupa vizionarea acestora pot ramane cu sute de idei despre ce si cum sa faca.

Si inca un lucru pentru ca tot am vizionat de curand un interviu cu Deliric, in care omul spunea ca noi, in general, ne luam modele pe cei pe care ii vedem la tv. Asa se face ca lumea e sufocata din ce in ce mai multe de pitipoance, de oameni ahtiati dupa Louis Vuitton (replici, bineinteles) desi pana acum doi-trei ani mergeau desculti si de aia si pe cea mai mare retea de socializare o vezi pe nepoata-ta pozandu-si posteriorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *