Curs pentru invatarea limbii engleze gratuit online

Pentru ca doresc sa intru si eu in sfarsit in rand cu lumea, caut de vreo cateva zile ca disperatu’ un curs cat de cat complet pentru invatarea limbii engleze. Nu vreau sa platesc pentru ca sunt sigur ca se gasesc si gratuit insa nu sunt eu atat de destept incat sa gasesc o adresa buna. M-am uitat si pe filelist, dar si pe slideshare dar nu gasesc ceea ce caut. Doresc ceva concret, nu prostii pentru copii de gradinita si cd-uri audio care te invata expresii uzuale, gen cum sa ceri o paine.

Gasisem la un moment dat un curs bun pe scribd, insa vad ca intre timp utilizatorul l-a facut privat si nu il mai poate vedea oricine. Era chiar misto, gramatica pas cu pas, dar asta-i viata, sper sa imi dati voi linkuri, pareri, sfaturi si toate cele pentru a invata limba engleza cu adevarat, gratuit, online.

Apropo, scribd suge in ultima vreme pentru ca la majoritatea documentelor postate de utilizatori te lasa sa vezi doar primele pagini, dupa care te pune sa iti faci abonament, adica sa platesti. Ma intreb, oare asa au decis utilizatorii si au ceva de castigat acestia de pe urma masurii respective?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *