Dezvoltare personala? Citeste!

Recunosc ca sunt oarecum interesat de domeniul dezvoltarii personale. Pe aceasta cale, vreau sa spun ca, in opinia mea, cea mai buna cale pentru a te dezvolta pe plan personal este reprezentata de citit.

Nu ii inteleg pe cei care cauta metode de a cunoaste cat mai multe in acest domeniu fara sa citeasca.

De aceea, astazi am cotroboit prin mai multe magazine online, unde am gasit o serie de carti pe care oricine ar trebui sa le citeasca pentru a se cunoaste si pentru a avea putin mai multa incredere in el.

Dale Carnegie este deja un autor foarte cunoscut in lumea celor pasionati de astfel de carti, deci nu ar trebui sa fie un nume nou pentru tine. „Cum sa vorbim in public” pare o carte interesanta, pe care am adaugat-o deja in cosul meu de cumparaturi. Probabil comanda o voi da maine, asta pentru a avea timp sa mai caut si alte carti la fel de captivante.

Despre ce este vorba in „Cum sa vorbim in public”? Ei bine, din descriere reise ca atunci cand vei termina de citit aceasta carte, vei stapani mult mai bine ceea ce se numeste arta de a vorbi cu ceilalti.

Fie ca tii un discurs de promovare in fata colegilor de serviciu, fie ca vorbesti cu o angajata a magazinului din colt, de unde obsinuiesti sa iei paine, ai nevoie de aceasta carte pentru a afla toate informatiile ce te vor ajuta sa transformi discursul tau intr-un atu personal.

Puterea magica a gandului„, carte scrisa de David J.Scwartz pare, de asemenea, o lectura la fel de puternica, menita sa iti dea peste cap orice prejudecata. Din cele mai vechi timpuri se cunoaste faptul ca gandurile reprezinta o parte importanta a interiorului nostru.

Apropo, tu ce ganduri ai? Stii sa le coordonezi in mod eficient, astfel incat acestea sa nu iti dea planurile peste cap? Daca inca nu ai un raspuns, atunci poate ar fi interesant sa adaugi in colectia ta si aceasta carte de dezvoltare personala.

Leave a Reply