Casa in Baneasa

Un prieten isi doreste sa vina la noi, in Bucuresti. M-a sunat acum doua zile cu rugamintea de a-i gasi o casa in zona Baneasa. Omul doreste sa achizitioneze fie o casa la rosu, fie una la gri, expresii, de altfel, destul de populare in randul constructorilor.

Ce este cel mai interesant este faptul ca acest prieten al meu vine tocmai din Anglia. Acesta a muncit cativa ani acolo si se intoarce pentru a ramane aici, spera el, pentru totdeauna. Si cum prietenul la nevoie se cunoaste, in schimbul unui comision modic, am zis ca ma pot ocupa eu de cautarea unei locuinte spatioase, cu curte mare si tot ce trebuie.

Desi prietenul de care va spun este destul de pretentios, nu cred ca o sa intampin dificultati in a-i gasi o locuinta exact asa cum isi doreste, mai ales ca expresia vanzari case bucuresti este destul de populara pe Google, semn ca si alti oameni cauta acelasi lucru, iar ofertele companiilor de constructii nu lipsesc.

Momentan, la o prima vedere, am dat de o constructie la gri, adica in pretul de achizitionare intra, din cate am inteles, terasa, sistemul de incalzire, lucrarile de tamplarie exterioara care se impun si bineinteles, un teren de aproximativ 250 mp. Pentru pretul cerut, pare un chilipir. Totusi, inainte de a lua o decizie importanta, probabil va mai trebui sa treaca timp, deoarece cumpararea unei case nu este acelasi lucru cu achizitionarea unui calculator. Ca o paranteza, chiar si alegerea unui laptop este dificila pentru un novice.

Pe internet am mai vazut oferte, unele mai interesate decat altele. Mie mi-a ramas gandul insa la aceasta ofera de care va spun, deoarece zona este buna, in apropiere fiind un lac si o padure, locuri unde te poti relaxa linistit dupa o saptamana plina de munca.

In plus, din primele informatii, desi casa nu este terminata in totalitate, ea va avea 8 camere ultra finisate, 5 bai si 3 balcoane. Terasa vine sa completeze una dintre cerintele impuse de prietenul meu.

De asemenea, trebuie sa va mai spun ca partea de nord a Bucurestiului s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani, iar constructiilor noi din zona Baneasa demonstreaza acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *