La SmileCredit exista solutii chiar si pentru rau platnici

In cazul in care, din diverse motive, nu ati reusit sa achitati la timp anumite rate din trecut si vi s-a atribuit eticheta de rau platnic, acest lucru nu va reprezenta un impediment in a obtine creditele oferite de SmileCredit. Noi vrem sa oferim solutii tocmai celor care au cea mai mare nevoie de ele si de aceea nu punem intrebari, nu impunem conditii stricte, ci doar oferim ajutor financiar si sfaturi in vederea unei colaborari cat mai eficiente.

Exista asadar programe de imprumuturi pentru rau platnici care sa ii ajute sa isi rezolve problemele, fara a tine cont de istoricul lor.

Cum functioneaza un imprumut adresat rau platnicilor?

Nu ne dorim sa punem etichete clientilor nostri preliminar interactiunii cu ei si tocmai de aceea, ne dorim sa oferim posibilitati egale pentru toti, indiferent de istoricul lor. Nevoile financiare sunt la fel de apasatoare pentru fiecare persoana in parte si vrem sa oferim ajutor tuturorm faara conditii exagerate.

Oferim asadar sume intre 200 si 2000 de lei oricarei persoane apeleza la noi. Singurele conditii pentru ca cererea sa fie aprobata sunt ca aceasta sa aiba varsta legala de minim 18 ani si sa detina o sursa lunara de venit care sa ii asigure posibilitatea achitarii ratelor. Dat fiind faptul ca perioada contractuala se intinde pe o durata de poana la 24 de luni, ratele aferente rezultate vor fi extrem de mici, dand posibilitatea tuturor sa le achite. In plus, inainte dea semna contractul, se poate calcula in prealabil, in raport cu suma dorita, si contravaloarea celei de rambursat, cat si sumele lunare. In acest fel, puteti avea o imagine clara asupra modului in care se vor desfasura tranzactiile si cum veti gestiona veniturile lunare.

Cum poti intra in posesia unui astfel de imprumut?

Daca alegeti sa desfasurati toate demersurile online, lucrurile sunt cum nu se poate mai simple. Este necesara sa completati un formular unde sa selectati suma de imprumutat si prima data de rambursare (care va fi aceeasi in fiecare luna) si sa ne furnizati o copie a cartii de identitate si un extras de cont valid (de preferat al contului in care incasati lunar salariul). Ulterior noi va vom analiza solicitarea si daca sunteti eligibil pentru imprumut, exista sanse foarte mari sa intrati in posesia banilor chiar in decursul zilei respective, sau cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare.

Dobanda extrem de mica, indiferent de suma solicitata

Ne dorim sa pastram lucrurile pe cat se poate de transparente in raport cu fiecare client in parte. De aceea, din start stabilim o dobanda fixa si garantam ca nu va suporta modificari si nici nu vor fi adaugate comisioane suplimentare. Astfel ca, oricare ar fi suma solicitata, dobanda va fi strict 1,1% din valoarea totala, in raport cu fiecare zi contractuala. In plus, cu ajutorul calculatorului online, puteti afla care va fi suma totala pe care o veti returna, cat si fiecare rata in parte.

De asemenea, pentru fiecare client nou, asiguram o serie de beneficii unice. Primul si cel mai important este acela ca pentru primele 7 zile din contract dobanda va fi inexistenta, urmand ca odata cu ziua opt, aceasta sa fie 1,1% din suma de care ati beneficiat pana atunci si abia din a doua luna sa se stabileasca in raport cu suma totala. 

Nu in ultimul rand, suntem constienti ca pot aparea si situatii neprevazute care sa impiedice achitarea ratelor la timp. De aceea, oferim posibilitatea de a prelungi termenul de rambursare, cu mentiunea ca se vor acorda penalitati aferente dobanzii standard, pentru fiecare zi ce depaseste data scadenta stabilita initial.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *