De ce este indicat sa optati pentru externalizarea serviciilor de curatenie in cadrul unei companii?

Curatenia presupune mentinerea unui anumit standard de igiena si contribuie la crearea unui microclimat favorabil, atat acasa, cat si la birou.

Curatenia este elementul de care trebuie sa tina seama orice companie care se respecta. In prezent, exista multe firme de curatenie care au un personal pregatit si dispun de echipament adecvat oferind servicii de un inalt grad de profesionalism.

De asemenea, in ultimul timp se constata ca tot mai multe companii apeleaza la firme specializate care ofera servicii de curatenie. Totodata, se observa ca a crescut si interesul persoanelor fizice pentru aceste tip de servicii, mai ales ca multe dintre aceste persoane afirma ca doresc o curatenie profesionala, insa nu au suficient timp la dispozitie.

Managerii multor companii au observat ca nu este rentabil ca serviciul de curatenie sa fie asigurat de oameni angajati in acest sens si de aceea se orienteaza tot mai mult catre firmele de curatenie specializate, localizate uneori chiar in apropierea birourilor lor.

O companie poate solicita unei firme competente sa-i furnizeze servicii de curatenie atat in spatiile aflate in interior (birouri, hale, spatii de depozitare), cat si in exteriorul respectivei companii (curti, terase).

Atunci cand optati pentru o firma de acest gen trebuie sa aveti in vedere in primul rand raportul dintre pret si calitatea serviciilor oferite. De obicei, firmele de curatenie care furnizeaza servicii la preturi extrem mici nu sunt cele mai indicate.

Cel mai bine ar fi sa faceti un abonament la o anumita firma pentru ca in acest mod veti fi sigur ca o data pe saptamana sau o data pe luna, in functie de cum ati stabilit de comun acord, acea firma va asigura curatenia intregului spatiu al companiei pe care o manageriati.

In general, nu e indiact sa angajati o firma care solicita plata pe ora pentru ca veti fi dezavantajati in sensul ca in final plata va fi una mult mai costisitoare. Cel mai indicat ar fi sa va orientati catre o firma care are un anumit tarif pe metru patrat.

De asemenea, este recomandat sa alegeti o firma de curatenie care se poate adapta la programul dumneavoastra, astfel incat sa dea dovada si de maxima flexibilitate. In acest caz, exista in aproape orice oras din Romania firme care pot furniza servicii de curatenie atat inainte, cat si dupa terminarea progamului de lucru.

Nu in ultimul rand, este bine sa va informati asupra substantelor folosite pentru curatarea mochetelor, pardoselilor si chiar a birourilor, deoarece in acest fel va asigurati ca eliminati riscul unor eventuale intoxicatii sau a unor iritatii nedorite de catre niciun angajat al companiei dumneavoastra.

Personal, noi recomandam sa apelati ori de cate ori aveti nevoie la Everclean Iasi gratie preturilor mici si a personalului bine pregatit. Pe internet gasiti mai multe pareri despre aceasta firma de curatenie din Iasi, ce are un portofoliu bogat de clienti datorita faptului ca ofera discounturi generoase in special la incheierea unor contracte de tip abonament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *