Am gasit aparatul de aer conditionat perfect

În trecut pe când lucram la servici, cea mai mare și des întâlnită problema era soarele care batea mereu pe partea noastră. Toată partea clădirii unde bate soarele este plină de birouri.

Incetul cu incetul, în ani, firma angajatoare a reușit sa implementeze aproape la toți în birouri aer conditionat.

La câțiva am văzut ca nu era tocmai cea mai buna alegere: se mai întâmpla câteodată sa mai aibă probleme cu el, să se strice des sau să facă zgomot atât de tare încât sa nu se poată concentra nimeni din birou.

Cei de lângă noi se plangeau cel mai des de mărimea sa, nereuşind să producă necesarul de frig, fiind mereu suprasolicitat și la fel și factura, prin urmare, costul s-a mărit considerabil.

Am decis aşadar să facem căutari și sa găsim un aparat care sa își merite pe deplin banii.

Primul aparat de aer condiționat nu a avut așa mare succes, facea zgomot foarte tare și nu consuma nici în cel mai econom mod cu putinta. Design-ul sau lasa de asemenea de dorit. Am zis ca mai căutam până găsim ceva care să ne placa.

Am dat peste site-ul eastshop.ro la recomandarea unui prieten și am fost foarte bucurosi sa găsim o gama larga din care sa alegem. Am achizitionat aparatul și l-am montat extrem de ușor. Dimensiunile sale erau perfecte pentru biroul nostru, iar în ceea ce privește consumul, în toți cei patru ani nu am fost deloc dezamagiti de el.

Funcționează foarte silentios, toți din birou reusind sa dam un randament cât mai bun de fiecare data. Pe partea estetica da foarte bine: având mereu oameni care trec pe la noi, ne zic adesea cât de bine arata biroul în urma ultimelor noastre modificari.

Recomandam cu căldura acest site bine făcut și de încredere, calitatea și serviciile oferite fiind cele mai bune de pana acum.

Dacă doriți achiziționarea unui aparat de aer condiționat pentru sufragerie sau dormitor sau orice alta încăpere, recomand sa faceți câteva mici calcule înainte, nu numai pentru a afla necesarul de frig, dar și pentru pozitionarea sa în încăpere și în casa, ca localizare. Va uram sa le intrebuintati cu plăcere și o zi cât mai minunata în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *