Am fost la pas prin Mamaia

La sfarsitul lunii mai, in Mamaia inca se lucreaza. Se mai pun cateva cuie, se aseaza in mod corect umbrelele, se curata nisipul de tot felul de chistoace si peturi lasate de turisti, deci nu se sta deloc.

Totusi, eu cred ca lucrarile trebuiau incepute in forta mai repede. Dar managerii plajelor din Mamaia probabil stiu ei mai bine, deci de ce sa ma bag eu peste rostul lor?

In alta ordine de idei, am luat la pas statiunea si am gasit cateva localuri decente, si cel mai important, deschise turistilor. Multe dintre ele inca nu s-au deschis, insa cum spuneam, se lucreaza, se stabilesc ultimele detalii.

Apa nu e foarte rece, as putea spune ca e chiar calduta si drept urmare, se zareste ici colo, printre valurile nervoase, cate o persoana care s-a incumetat sa le infrunte in cel mai curajos mod cu putinta: doar in slip.

Pe plaja sunt si persoane pe care le vad ca alearga, ca fac sport, iar acest lucru este unul care trebuie apreciat. Cum spuneam, nimeni nu sta: toate lumea, fie turisti, fie muncitori, cu totii sunt in plina activitate.

Telegondola din Mamaia nu e prea solictata, insa asta deoarece nu sunt foarte multi turisti veniti acum la mare. Probabil incepand cu 1 iunie vor veni incet dar sigur tot mai multi oameni, si ca de obicei, cei mai multi, vor fi cei din Capitala.

In orice caz, Mamaia va asteapta, apa e asa cum spuneam destul de buna, iar vremea nu e nici ea urata. Doar valurile sunt un pic infuriate, insa se linistesc ele singure.

Acum eu trebuie sa pun punct, caci a venit ospatarul cu comanda si ma pun pe mancat.

Concediu placut tuturor si o vara cat mai frumoasa alaturi de toti cei dragi voua.

Update: Pizza pe vatra e chiar delicioasa, sa vedem cum se prezinta insa socata. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *