Derbi de clasament: Pandurii Targu Jiu – Steaua Bucuresti

fotbal

Ne indreptam cu pasi repezi catre finalul unui nou tur de campionat, in cadrul caruia aveam sa intalnim o surpriza placuta, Pandurii Targu Jiu, locul secund in Liga 1. Transpus in cifre, Pandurii – Steaua reprezinta o lupta stransa intre locul 2 si liderul clasamentului la zi al campionatului romanesc.

Asa cum multi anticipau, rocada a fost facuta intre cele doua echipe, Pandurii pierzandu-se pe drum. In conditiile de atare, Steaua – cu o sumedie de jucatori la echipa nationala – defileaza prin campionat, cea mai elocventa victorie in acest sens consumandu-se chiar in etapa trecuta, cand ros-albastri rapuneau campioana en titre, CFR Cluj, chiar pe National Arena, in fata a peste 50.000 de spectatori.

Cu o sumedenie de absenti in lot si meci cu Manchester United in Liga Campionilor, CFR Cluj nu a putut continua pe multi dintre titularii obisnuiti, astfel incat cotele mici afisate pe ro.unibet.com de catre bookmakerul scandinav nu a surprins pe nimeni, cu atat mai putin cu cat Steaua isi luase injectia de moral si in meciul direct cu Rapid, la capatul unui thriller presarat cu gol in minutul 96!

Cu aceasta ocazie, Pandurii este vazuta ca outsider, o posibila victorie a gorjenilor stand intr-o cota de 4.00, in timp ce formatia din Ghencea se erijeaza in favorita @ 2.00 Unibet. Cu o victorie duminica, Steaua se poate distanta de Pandurii la 6p, ceea ce ar insemna un urias pas inapoi pentru formatia condusa extraordinar de bine pana acum de fostul galatean Petre Grigoras.

Sfatul meu ramane acela de a analiza corect sansele la victorie ale oaspetilor si sa actionati in consecinta. Nu e ca si cum ai merge la un cazinou romanesc in care sa iti versi finantele in sperantele unei lovituri. Pariurile calculate si totodata regulile stricte pe care le presupun acestea ar trebui sa faca parte din arsenalul fiecare jucator, fie el incepator, mediu sau avansat.

Leave a Reply