M-am reapucat de sala

Dupa un an si ceva de cand nu am mai pus mana pe fiare, iata ca se intampla inevitabilul. :)) M-am reapucat de sala, desi teoretic trebuia sa ma prezint la medic inainte pentru ca am niste dureri in zona bazinului. Deocamdata nu fac spate din cauza acestor probleme, insa observ ca de multe ori durerea dispare si ma simt chiar ok. Ma tot intreb sa nu fie chiar din cauza faptului ca petrec ceva timp la calculator zilnic si nu stau tocmai intr-o pozitie corecta.

Imi doresc doar sa fiu sanatos pentru ca muschii vin de la sine. :)) Abia ce m-am reapucat si simt ca am o groaza de povestit, in special despre specimenele care se mai gasesc pe la sala. Sper sa reusesc sa fiu constant si usor, usor probleme cu spatele sa dispara si eu sa pot continua sa fac sport pentru ca imi place si va recomand si voua, dragi cititori si cititoare, sa va faceti timp, daca nu pentru sala, macar pentru putina miscare in aer liber, cel putin de cateva ori pe luna.

Un comentariu

  1. Si mie imi place mult de tot la sala, dar mereu cand ma apuc, renunt dupa 2-3 luni, pentru ca intervine lenea care-mi sopteste ca un dracusor la ureche „da-o dracu’ de miscare! de ce nu te duci acasa sa stai in pat, sa mananci o ciocolata si sa te uiti la un serial bun ? ” :)) asa ca in ultima vreme fac exercitii acasa si mi-e mult mai bine, pentru ca nu ma simt fortata de niciun program si sincer, am rezultate si mai bune 😀

    Oricum, multa bafta la sala si sa nu iei exemplu atitudinea mea in ceea ce priveste miscarea. Sa te tii, deoarece e foarte buna pentru sanatate si usor-usor vor disparea si problemele cu spatele.

    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *