Despre American Pie

Probabil ati observat in ultimul timp postari despre filme, lucru care se datoreaza faptului ca am ceva timp liber disponibil la final de an si m-am pus sa mai vizionez si eu ca totul omul cate o comedie. Pana mai ieri, vazusem American Pie 1, 2 si 3 si am zis sa vad daca sa merita sa continui cu 4, desi auzisem ca primele trei fac toata seria.

Filmul este unul cu adolescenti si daca aveti pana in 30 de ani cel mai probabil ati vazut macar American Pie 1, fiind considerat de multi cea mai tare comedie de acest gen. Intr-adevar, are foarte multe faze funny si poti vedea cat de nebuni sunt o gasca de adolescenti… nebuni, insa seria merita vazuta pana la cel de-al 4-lea serial. De acolo consider ca e pierdere de timp si totul devine plictisitor, mai ales ca personajul principal devine fratele celui care a fost in primele 3 serii si actorul nu mai are acelasi farmec.

Eu i-am dat stop pe la mintul 60, cand am vazut ca deja mi-am pierdut o ora si acele faze cu adevarat tari sunt fortate sau lipsesc.

Leave a Reply