Telefon cu tastatura qwerty ieftin

telefon cu tastatura qwerty ieftinCand toata lumea alearga sa isi cumpere cel mai nou smartphone, mai exista persoane care isi doresc un telefon ieftin, cu tastatura, da ati ghicit, qwerty. De ce opteaza inca multa lume pentru acest tip de tastatura? La aceasta intrebare nu stiu sincer sa va raspund, insa ce stiu este faptul ca tastatura qwerty este deosebit de practica.

Spun asta din proprie experienta, avand in vedere ca folosesc de cativa ani acelasi telefon, fara nici cea mai mica problema. Este vorba de un Nokia C3. Chiar zilele astea am descoperit o functie interesanta la el, pe care credeam ca o au numai telefoanele mai scumpe si aici ma refer la posibilitatea de a da copy/paste la mesaje sau la un text pe care il selectezi. Acest lucru mi-ar fi salvat mult timp daca l-as fi descoperit acum ceva vreme. Totusi, niciodata nu e prea tarziu.

In orice caz, din cate tin minte, am mai facut un review la acest telefon pe blog, deci trebuie doar sa cautati pentru ca in acest articol n-o sa aflati mare lucru despre Nokia C3. Bineinteles, in afara faptului ca este un telefon relativ ieftin cu tastatura qwerty si functii decente. Aparatul sau camera foto nu exceleaza, insa pentru asta exista smartphone-uri de peste 20 milioane si nu telefoane de 400 lei, cum e cazul Nokia C3.

Bun, deci are tastatura qwerty, este ieftin, este rezistent si merita cumparat pentru cineva care nu are pretentii de smartphone. Pe mine m-a ajutat sa navighez si pe internet si cand spun asta, ma refer la faptul ca am avut posibilitatea sa aflu rapid de pe Google cum e vremea sau de pe Wikipedia anumite informatii. Nu va ganditi sa il folositi pentru navigarea pe site-uri mari sau site-uri de stiri pentru ca probabil nu o sa functioneze (asa cum va doriti). De regula, site-urile mari nu se incarca.

Pe Nokia C3 desi nu am aflat inca daca merge YouTube sau nu, va spun sigur ca functioneaza Facebook si chiar puteti instala o aplicatie de Facebook care sa va usureze „datul de like-uri”, cum s-ar spune. ­čÖé Apropo, stie cineva daca merge si WhatsApp?

Leave a Reply