NU alegeti un fotograf ieftin la nunta

nuntaAflate in febra pregatirilor pentru nunta multe persoane se gandesc cum sa reduca costurile si renunta la un lucru foarte important, renunta la amintirile lor!
Am intalnit multe persoane care au crezut ca daca aleg un fotograf ieftin vor economisi bani si au sfarsit prin a suferi la final, au platit platit mai scump decat se asteptau cu amintirile lor.

Toate amintirile voastre depind de fotograf

ADEVARAT, o data cu trecerea anilor cu siguranta o sa va placa sa priviti fotografiile de la nunta, amintiri de neuitat.
Toate aceste momente pot fi realizate doar de un fotograf cu experienta, unul profesionist care cunoaste foarte bine evenimentul si stie sa fie mereu la locul potrivit.

Nunta este cu siguranta un eveniment unic, nimic din ce se desfasoara pe parcursul evenimentului nu poate fi dat inapoi, cu atat mai mult pozele si filmarile nereusite. Nu riscati, alegera unui fotograf este importanta, varianta de a alege un cunoscut care are o camera buna pica din start, nu orice are o camera performanta este si fotograf.

Cum gasim fotograful potrivit?

Trebuie sa stiti ceea ce cautati , daca nu aveti deja un fotograf recomandat de apropiati puteti incepe sa cautati pentru inceput pe google fotograf nunta, o sa gasiti sute de fotografi si oferte, priviti-le cu atentie portofoliu si opriti-va la cel care va place mai mult, la stilul sau abordat.

Nu va lasati inselati de cantitate, sunt foarte multi care ofera mii de poze, dar la ce bune daca nu sunt reusite sau dubluri?
Alegeti mai bine calitatea. De asemenea un plus repezinta echipele de fotografi si cameramani, le gasiti cam la acelasi pret cu al unui fotograf, avantajul este ca o sa aveti imagini si filmari din mai multe unghiuri.

Fixati mai multe intalniri, prima impresie conteaza mult, trebuie sa va placa, o sa observati din start daca planul lui este doar sa va ia banii sau ii place ceea ce face. Capacitatile lui de comunicare sunt importante atat pentru voi cat si pentru invitati, trebuie sa fie capabil sa va scoata din situatiile grele si sa intretina admosfera cand este nevoie. Astfel fotografiile de grup nu vor mai fi atat de stresante, ci din contra or sa para o joaca mai ales daca comenzile lui vor fi insotite si de mici glume.

Experienta fotografului este decisiva intr-un astfel de eveniment, acesta trebuie sa cunoasca toti pasii ce se desfasoara pe parcursul evenimentului , asa va fi capabil sa surprinda fotografii deosebite si va fi mereu la locul potrivit.

Incheiati un contract

Pentru a evita orice fel de probleme ar trebui sa incheiati un contract cu fotograful. Acesta va reprezenta mai multa siguranta pentru ambele parti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *