Jachete de schi de la Decathlon. Tot ce trebuie să știi înainte de a le achiziționa

Jacheta sau geaca de schi este un obiect vestimentar indispensabil la temperaturi sub zero grade, când vântul și ninsoarea își fac de cap.

Când sunteți pe pârtie, aveți nevoie de îmbrăcăminte de schi cu o potrivire confortabilă și o compensare excelentă a temperaturii în toate condițiile meteorologice.

Membranele impermeabile, materialele sportive și echipamentele inovatoare fac ca jachetele de schi, pe care le puteți comanda ieftin online la Decathlon.ro, să fie lucruri indispensabile în vacanțele și concediile pe timp de iarnă.

O geacă de schi bună ar trebui să aibă mai multe proprietăți, astfel încât să îndeplinească cerințele speciale ale sporturilor de iarnă.

Pe de o parte, jacheta ar trebui să vă țină mereu cald, chiar dacă termometrul prezintă grade minus cu două cifre.

Jachetele de iarnă de la mărci precum WED’ZE sau DREAMSCAPE au fost testate pentru proprietățile lor hidrofuge de către sportivi și în laborator.

Transpirația se poate evapora ușor cu o geacă de schi, astfel că pielea rămâne confortabilă și uscată. O altă caracteristică a jachetelor de schi de la Decathlon este prezența elementelor de protecție antivânt. Gluga suficient de mare se potrivește la majoritatea fizionomiilor.

Dacă îți place sa schiezi, dar în același timp să ai o mai mare libertate de mișcare, atunci îți recomand o jachetă mai subțire, fără căptușeală. Atunci când alegi o geacă de tip hardshell, e bine întotdeauna să porți pe dedesubt o bluză subțire dintr-un amestec de fibră Dry Yarn, cum e aceasta:

În orice caz, la Decathlon te așteaptă o colecție foarte variată de modele de haine pentru schi care se remarcă prin tehnologii inovatoare. Exemple în acest sens sunt benzile reflectorizante amplasate strategic pe unele dintre gecile de schi, care te fac vizibil în timpul unei sesiuni de schi reușite pe timp de noapte.

Aerisirea zonelor importante ale corpului, manșetele reglabile și alte caracteristici speciale maximizează confortul la purtare pe pante și te protejează împotriva intemperiilor.

Un buzunar interior pentru ochelari de schi, buzunare de siguranță pentru smartphone-uri și alte obiecte sensibile sunt doar unele dintre caracteristicile suplimentare ale diferitelor jachete de schi din colecțiile actuale Decathlon.

Pentru a te distra cât mai mult pe pârtie în noua geacă de schi, ar trebui să iei în considerare câteva criterii atunci când ești la cumpărături.

La fel ca în cazul pantalonilor de schi, trebuie să te asiguri, de asemenea, că jacheta de schi nu permite pătrunderea zăpezii sau a apei în interior. Prin urmare, proprietatea hainelor de shi impermeabile joacă un rol important aici.

Dacă schiezi de mult timp, știi probabil că jacheta pentru acest sport ar trebui să fie puțin mai lungă decât o geacă obișnuită. Modelele mai scurte subliniază talia, dar nu sunt deosebit de potrivite pentru freeriding, de exemplu.

Mergi cu cei mici la schi?

În sezonul rece, copiii au adesea nevoie de mai multă protecție decât adulții. Deoarece au tendința de a petrece ore întregi pe pârtii și nu își cunosc suficient limitele fizice, ar trebui să investești întotdeauna într-o jachetă de schi de înaltă calitate, cum este cea mai jos:

Multe dintre jachetele de la Decathlon rezistă și la temperaturi sub zero grade și împiedică umezeala să pătrundă în interiorul hainelor.

În plus, imprimeurile colorate și design-urile acestor jachetele de schi pentru copii oferă un factor distractiv care îi animă pe cei mici pentru acțiune și aventura specifică de pe pârtii.

Un model cu elemente vizibile, reflectorizante îi ajută și pe părinți să îi urmărească pe cei mici mult mai ușor pe pârtie.

De asemenea, important: mai ales în cazul copiilor mai mici, poate fi util dacă veți cumpăra o jachetă de schi pe care băieții și fetele o pot îmbrăca și scoate singuri. Acest lucru e util pentru a le dezvolta și mai mult deprinderele încă de la o vârstă fragedă.

Iar acum, iată ce aș comanda eu dacă aș avea nevoie de un echipament complet de schi, de la Decathlon:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *