Reduceri Decathlon vara 2022 – un motiv in plus sa faci sport

Trebuie să spun că Decathlon este unul dintre magazinele mele sportive preferate. Acest lucru se datorează faptului că vând o gamă largă de articole sportive care variază de la echipamente pentru diverse sporturi și fitness, până la echipamente pentru viața de zi cu zi, cum ar fi bucătăria și grădina casei. Magazinul este situat în o mulțime de zone din întreaga țară și am avut un mare succes la cumpărăturile de acolo, mai ales în perioada de reduceri.

Aceștia au o gamă foarte mare de produse dedicate sporturile de vară. Poți începe să alergi prin cumpărarea unui trening sau a unui compleu sport de vară.

Prețurile la articolele lor sunt foarte rezonabile, iar politica lor de returnare este ușor de înțeles și corectă. Oferă, de asemenea, reduceri competitive, astfel că produsele lor sunt mai ieftine decât la majoritatea celorlalți comercianți. Decathlon este o companie excelentă pentru cei care au nevoie de îmbrăcăminte sportivă, echipament sportiv sau alte echipamente sportive.

Începe vara cu o alergare ușoară

Cel mai bun mod de a avea un aspect profesional în timp ce alergi este să găsești o țesătură care să elimine transpirația și un design potrivit. Dacă plănuiți să stați afară pentru o anumită perioadă de timp, atunci veți avea nevoie de o șapcă, ochelari de soare și cremă de protecție solară pentru a evita arsurile solare.

Vestea bună este că toate aceste produse pot fi găsite în magazinul Decathlon.

Kit protecţie solarăcremă FPS50+ balsam buze FPS50+ cremă după expunere
Tricou Respirant Alergare
Sapca alergare potrivita vara

Treci la nivelul următor: învață să mergi cu bicicleta 😉

 Mulți oameni au dificultăți în a învăța să meargă pe bicicletă. Este o abilitate foarte importantă de învățat și, din fericire, nu este nici atât de greu de învățat. Cheia, potrivit lui Austin Alaniz, profesor universitar la Universitatea din New Hampshire, este determinarea și răbdarea. „Trebuie să vrei cu adevărat să o faci”, spune el.

Pentru a învăța să mergeți pe bicicletă, trebuie să găsiți mai întâi o bicicletă potrivită. Uite propunerile mele din gama Decathlon:

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 500 24 COPII
BICICLETĂ DE ORAȘ ELECTRICĂ CADRU JOS 920 E ALB ELOPS ADULTI

Evadează într-o excursie pe munte

În timpul verii, drumețiile în munți sunt o activitate perfectă pentru cei cărora le place să petreacă timp în aer liber. Drumețiile oferă un antrenament bun pentru mușchi, iar aerul liber este o modalitate excelentă de a vă reconecta cu natura.

Vara, munții sunt minunați – nici prea cald, nici prea frig, perfect pentru o aventură de drumeție. Uneori, este posibil să fie acolo și alți drumeți, care sunt adesea prietenoși și bucuroși să împărtășească povești despre călătoriile lor.

Așadar, înainte de pregăti rucsacul pentru munte, uite câteva recomandări personale pe care le găsești în magazinul Decathlon:

SANDALE DRUMEŢIE ÎN NATURĂ NH100 BEJ BĂRBAŢI QUECHUA
TRICOU DRUMEȚIE ÎN NATURĂ NH500 PORTOCALIU BĂRBAȚI QUECHUA
PONCHO DE PLOAIE 75L L/XL ROȘU QUECHUA

Sfatul meu: Nu subestimați niciodată puterea ploii. Dacă plecați în drumeții pe munte, nu uitați să vă luați o pelerină de ploaie. 😉

Drumețiile în munți pot fi o experiență antrenantă, dar pot fi și riscante. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le faceți întotdeauna înainte de a face o drumeție în munți este să vă luați o pelerină de ploaie. Nu numai că o pelerină de ploaie este importantă pentru protecția împotriva ploii, dar este importantă și pentru a rămâne cald și uscat. Drumețiile în munți pot face ca cerul să se întunece și temperatura să scadă rapid, așa că o pelerină de ploaie bună vă va menține cald și uscat pe timp de furtună.

Vara este o perioadă excelentă pentru a fi activi și în aer liber. Există multe activități pe care le puteți face, fie că este vorba de pescuit, de alergat, de joacă în piscină sau de mers la plajă ori la munte.

Acum la Decathlon găsești la cele mai bune prețuri articole dedicate pentru aproape orice sport de vară existent. Cu siguranță merită fie să dai o fugă până în cel mai apropiat magazin, fie să faci cumpărăturile direct online, fără griji și fără stres!