DJ sau formatie la nunta? Ce alegi?

Cine nu este cuprins de emotii si griji atunci cand trebuie sa pregateasca cele mai mici detalii pentru ca nunta sa sa fie unul dintre cele mai reusite si frumoase momente din viata sa?

Pentru ca acest eveniment sa fie ca in povesti, fii atent, mai intai de toate, la muzica pe care o alegi. Se stie ca nu toti invitatii prefera acelasi gen muzical si cu toate acestea tu va trebui sa ii impaci pe toti. De aceea, se impune sa alegi un repertoriu care sa cuprinda melodii pentru toate varstele. In acest caz, iti recomand muzica nunta Simona Tone.

Pentru ca nu le poti face pe toate, la nunta, va trebui sa optezi pentru o formatie care va canta live sau pentru un DJ experimentat. In cazul in care angajezi o formatie, trebuie sa fii atent ca aceasta sa aiba un echipament profesionist, inclusiv o statie de amplificare si un inginer de sunet. De altfel, foarte importante sunt si luminile pentru ca acestea creeaza o atmosfera deosebita. Informeaza-te daca un astfel de serviciu este inclus in pretul stabilit initial sau se va taxa suplimentar.

Totusi, atunci cand angajezi o formatie pot aparea unele inconveniente, iar printre acestea se numara repertoriul limitat si faptul ca un solit poate obosi dupa cateva ore de cantat live. De aceea, se impune sa optezi si pentru un DJ, care poate intretine atmosfera in tot acest timp.

DJ-ul poate face rost de orice melodie pe care si-o doresc invitatii, avand in vedere ca are cu el un laptop conectat in permanenta la internet. Un DJ profesionist va tine invitatii in permanenta pe ringul de dans si va sti ce melodii sa foloseasca la momentele speciale care au loc pe parcursul intregului eveniment, cum este deschiderea nuntii, aducerea tortului, dansul mirilor. Totodata, inainte de a angaja o astfel de persoana, trebuie sa te interesezi de aparatura pe care aceasta o detine. Un echipament de DJ este format in general dintr-un mixer performant, un microfon si mai multe boxe situate in zonele cheie ale restaurantului.

Nu uita ca o formatie muzica nunta sau un DJ de top va primi permanent oferte de colaborare, astfel incat trebuie sa te asiguri din timp ca persoanele la care apelezi vor fi disponibile la data la care va avea loc marele eveniment.

De asemenea, fie ca optezi pentru un DJ sau pentru o formatie, nu ezita sa faci un contract pentru ca totul sa se intample asa cum ti-ai propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *