Nunta perfecta? Apelati la o agentie de organizari evenimente!

Planificarea unei nunti este greoaie si uneoeri epuizanta, mai ales daca sunteti o persoana care nu s-a mai incumetat pana acum la organizarea unui eveniment de o asemenea amploare. Cu toate acestea, uneori ne dorim sa ii ajutam pe cei de langa noi si suntem pregatiti sa luam toata responsabilitatea asupra noastra.

Asa se face ca acum in urma cu fix un an, viitori miri imi erau foarte buni prieteni si din vorba in vorba am ajuns sa discutam despre tot ce implica capitolul de organizare nunti. Data marelui eveniment se apropia cu pasi repezi, insa pana la acea ora nu gasisera pe nimeni care sa puna cap la cap toate lucrurile necesare unei astfel de ocazii intr-un mod cat mai profesionist. M-am oferit sa ii ajut pentru ca la momentul respectiv eram in concediu si mare lucru nu aveam ce face. Norocul meu a fost ca aveam o cunostinta care detine o firma organizare evenimente si nu mi-a ramas decat sa stabilim o intalnire ca sa vedem ce avem de facut impreuna. Astfel am ajuns sa fiu implicat direct, iar pe buna dreptate va spun ca munca si efortul depus de agentia respectiva in urmatoarea perioada sunt lucruri care merita toata stima. Experienta a fost de-a dreptul unica si nu imi pare rau niciun moment ca m-am incumetat sa fiu un mic ghid in toata aceasta poveste cu final fericit. Probabil acum va intrebati in ce consta ea si ce au de facut doi viitori casatoriti daca isi doresc o nunta superba din toate punctele de vedere.

Ei bine, mai intai de toate trebuie sa stabileasca locatia. In cazul nostru, a fost vorba de un restaurant select, insa in functie de gusturi si de imaginatie sau buget, ocazia cu pricina se poate desfasura in diferite locatii. De aceea si mijlocul de transport al invitatilor va diferi. Puteti pune la dispozitia lor unul sau mai multe microbuze. Un rol la fel de important il joaca muzica de la petrecerea propriu-zisa, dar si fotograful. El este cel care va surprinde cele mai frumoase momente si este primordial ca acesta sa fi avut o asemenea experienta in trecut.

Pe langa meniul si aranjamentele florale, pentru un plus de originalitate va recomand sa angajati o echipa profesionista de dansatori pentru nunta, care sa intretina atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Acestea ar fi in mare parte cele mai importante lucruri de la care nu trebuie sa va luati atentia, ramanand ultimele detalii de stabilit (lampioanele, porumbeii, focurile de artificii sau tortul) si petrecerea poate sa inceapa!

Leave a Reply