Imi place Tyga

tyga-hip-hop

In ultima vreme ezit sa mai spun asa usor ca imi place cum canta X sau Y, deoarece am invatat sa mai astept putin sa vad ce mai lanseaza (daca mai lanseaza…) dupa primul hit si doar mai apoi il adaug in playlist. Trebuie sa recunosc ca sunt destul de mofturos cand vine vorba de muzica si probabil de aia mi se intampla des sa nu imi mai placa un artist sau o trupa, asta dupa ce initial ascultam o melodie de peste zece ori intr-o zi. Ciudat, ce sa-i faci…

Cu toate astea, am descoperit de cateva luni un rapper caruia i-am devenit fan. Nu la modul ala de ii cumpar orice single/album lansat, dar pot sa zic ca imi place. E vorba de Tyga sau pe numele sau real, Michael Ray Nguyen-Stevenson. Omul parca da usor un alt contur muzicii hip-hop si cred ca de aia m-a prins. Cu alte cuvinte, de vreo cativa ani, de cand s-a lansat, vine cu ceva diferit si asta se pare ca e reteta succesului. Bineinteles, nu m-am documentat foarte mult, insa nu cred ca ii lipsesc nici banii, nici femeile, dar nici masinile. Cum ar zice unii, un fel de manelist de pe la noi, doar ceva mai bogat.

Ar fi de prisos sa pun o melodie aici cand puteti gasi o groaza pe YouTube, mai ales ca in acest moment nu stiu ce sa aleg.

Apropo, voi ce mai ascultati in ultimul timp si incepe intr-adevar sa va placa?

Leave a Reply