Locuri ideale pentru a petrece o vacanta romantica

concediu in doiVacantele sunt cele mai incantatoare momente. Fie ca vorbim de o vacanta venita odata cu sarbatorile de iarna sau de o vacanta care se mai defineste prin concediu, ambele au acelasi numitor comun: relaxarea.

Vacanta in doi este una dintre cele mai frumoase lucruri care se pot intampla intr-o viata. Nimic nu se compara cu bucuria unor parteneri de a scapa de stresul dat de rutina si de a iesi din agitatia propriului mediu de viata fie si pentru o saptamana. Vacantele in doi sunt mai frumoase deoarece sunt savurate de doua ori mai mult. Sentimentele traite in acele momente se dubleaza asa cum dupa o vacanta si iubirea dintre doi parteneri de viata este mult mai puternica.

Totusi, care sunt cele mai potrivite locuri pentru vacantele in doi? In mod normal, oricare deoarece atunci cand plecati intr-o vacanta de cuplu, locul este mai putin important, acesta fiind umbrit de sentimental iubirii. Insa exista anumite locuri in care doi indragostiti sau doi soti se pot simti mult mai bine decat intr-un loc obisnuit.

Daca este vorba de vacanta de iarna atunci este clar ca locul ideal pentru un cuplu este la o cabana de la munte. Acolo va veti simti izolati si totodata protejati, veti retrai imaginile din copilarie, veti simti de doua ori mai profund spiritul sarbatorilor de iarna si in plus veti avea ocazia de a respira aer curat si de a intra intr-o alta lume, parca de basm. Cea mai potrivita locatie ar fi un sat de munte unde veti gasi traditii si obiceiuri pastrate din neam in neam dar si un asa zis cuibusor de nebunii, deoarece intimitatea in acel loc este extraordinara. Rezervati-va o camera la o cabanuta rustica, in care sa nu simtiti nevoia etichetei si incercati sa va faceti din patronii localului adevarati prieteni. Veti ramane cu amintiri de neuitat si parca nu veti mai dori sa va intoarceti acasa.

Daca vorbim de concediu atunci alegerea locului se face in general dupa propriile preferinte. Puteti sa ramaneti in Romania insa puteti sa vizitati si locuri din afara. Daca decideti sa va petreceti concediul in doi la noi in tara atunci cel mai bine ar fi sa alegeti marea. O statiune nu prea populata, un cer instelat si o lampa pot fi decorul ideal pentru o noapte romantica perfecta. In plus, la mare va veti distra asa cum nu ati facut-o de mult! Ziua puteti sta la soare, puteti sa va plimbati cu vaporul si chiar sa fiti mai inocenti si sa construiti castele din nisip. La lasarea serii puteti privi marea din balconul camerei de hotel si puteti chiar sta pana dimineata unul in bratele altuia asteptand rasaritul soarelui de la mare.

Cele mai frumoase amintri sunt cele din vacante, asadar nu ezitati sa planitficati vacante perfecte pentru amandoi! Traiti-va iubirea la maxim in vacante, uitati de oricine, inchideti-va telefoanele si ganditi-va numai la voi doi. Macar pentru o saptamana, izolati-va intr-o lume proprie in care orice lucru pe care il realizati sa insemne un proces continuu de consolidare a relatiei frumoase pe care o visati impreuna sau pe care deja o aveti insa nu ati invatat pana acum sa profitati la maxim de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *