Carti pe care as vrea sa le citesc

Nu sunt un cititor feroce de carti, insa atunci cand imi fac timp, imi place sa rasfoiesc paginile acestora. Cea mai recenta carte citita de mine este „O scurta istorie ilustrata a romanilor” de Neagu Djuvara, un autor pe care il respect pentru luciditatea de care da dovada la varsta pe care o are.

A fost o lectura placuta care ar trebui facuta cunoscuta tuturor celor care traiesc in aceasta tara si vor sa afle informatii despre trecutul acestui popor. Mie mi-a fost de mare ajutor. Am citit-o inainte de un exament important pentru ca unele intamplari din istorie nu le-am inteles atat de usor, iar nota pe care am obtinut-o mai apoi a fost una peste asteptari. Nu regret nicidecum banii pe care i-am dat pe ea. Cunostintele pe care le-am dobandit mi-au ramas intiparite in minte. Chiar daca istoria nu a fost niciodata materia mea favorita, acum pot sa spun ca as mai citi si alte carti scrise de Neagu Djuvara. Asta in ciuda micilor controverse care au aparut in legatura cu veridicitatea unor informatii care se gasesc in cartea pe care tocmai am terminat-o. Dar pana la urma, cum putem spune cu exactitate tot ceea ce s-a intamplat in istorie? Eu zic ca ar fi imposibil. 🙂

In acest moment sunt interesat sa imi cumpar cateva carti de Agatha Christie pe care sa la rasfoiec in concediul care urmeaza. Spre rusinea mea, nu am citit nimic de aceasta autoare celebra pentru romanele sale politiste, insa „Cum bate valul” sau „Cei patru mari” par titluri interesante, asa ca nu am ce pierde.

De altfel, in ultima vreme sunt tot mai interesat de dezvoltare personala. Am vazut in librarii un bestseller care imi tot face cu ochiul. Este vorba de o carte motivationala, „Secretele succesului”. Totusi, Dale Carnegie a mai scris si „Tehnici de a vinde”, un ghid cu un titlu la fel de bun.

Aceasta e mica mea lista. Sunt curios ce titluri curpinde lista voastra sau ce lecturati in acest moment si vi se pare interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *