Intr-o lume dominata de tehnologie, arta mai poate avea vreun impact? Text argumentativ

Un text argumentativ pe care initial il abandonasem. I-am adaugat acum o concluzie pentru a fi complet. Inspirati-va, lasati ideile sa va inunde mintea si mai apoi realizati ceva mai bun! Si nu in ultimul rand, dati mai departe daca v-a folosit catusi de putin.

Despre masura in care azi, intr-o lume dominata de tehnologie, arta mai poate avea vreun impact

Desi arta este in esenta cea mai profunda expresie a creativitatii umane, ca exponenti sociali ai lumii in care traim, nu putem ignora tehnologia. Consider ca arta si tehnologia moderna pot forma o simbioza perfecta, venind in ajutorul dezvoltarii oricarui individ si imbogatindu-i acestuia latura creativa.

Pe de-o parte, utilizarea internetului in mod constructiv poate determina o inclinare spre arta si tot ceea ce implica ea. Marele sau avantaj este reprezentat de posibilitatea de promovare a evenimentelor culturale, cum ar fi concerte, festivaluri, lansari de carte sau expozitii. Astfel, artistii se pot bucura de un impact mai mare in urma unui astfel de eveniment, avand in vedere ca tinerii sunt intr-o permanenta legatura cu era tehnologiei.

Pe de alta parte, consider ca numai contactul direct cu operele de arta este capabil de a induce un sentiment, o idee sau o senzatie plenara, iar uneori, indicatiile artistului ne sunt suficiente pentru a cunoaste indreaproape conceptiile si viziunile sale despre lume si viata.

In concluzie, de cele mai multe ori tehnologia si arta pot forma o echipa compatibila pentru a promova marile valorii si implicit creatiile acestora, efectul lor fiind vizibil mai apoi intr-un popor cu un inalt grad de cultura si civilizatie.

Leave a Reply