Utilitatea rulourilor exterioare

Gata, am terminat de stilizat intregul birou. Daca nu stiti, de curand am inchiriat un spatiu pentru a-mi deschide un birou la firma pe care planuiesc sa o lansez.

Problema este ca proprietarul spatiului nu are montate rulouri exterioare, lucruri pe care eu le consider absolut necesare in zilele noastre.

De mai bine de 5 ani, eu am asa ceva in apartamentul in care stau si pot sa spun lejer ca beneficiez de o serie intreaga de avantaje. Daca acasa am, am zis de ce sa nu montez niste rulouri si la birou, unde o sa-mi duc mai multe calculatoare si vreau sa fiu cat mai protejat impotriva actiunilor demarate de hoti.

Insa nu numai de asta militez pentru rulouri, ci din mai multe motive, motive pe care o sa le gasiti in continuare daca sunteti gata sa cititi acest scurt articol.

Pe langa protectia oferita impotriva efractiei, rulourile exterioare asigura in primul rand protectia necesara impotriva razelor solare. Diferenta se observa cel mai bine vara, cand temperaturile o iau razna si inclusiv soarele straluceste cu o putere de neimaginat.

Personal, in unele zile, practic nu pot sa lucrez la calculator daca nu am trase rulourile, asta din cauza faptului ca razele se reflecta in ecran si imi este dificil sa citesc sau sa scriu chiar si un e-mail. Bine, nu pot sa spun ca nu a fost si vina mea cand mi-am ales un laptop cu ecran glossy stiind ca am si biroul langa geam. Dar asta e cu totul o alta poveste.

Spatiul pe care l-am inchiriat pentru birou este amplasat departe de strada, dar aproape de niste copaci. De ce spun asta? Pentru ca langa geamuri sunt niste copaci cu crengi destul de mari, spatiul fiind asezat practic intr-o mini livada. Ei bine, sansele ca la un vant sau la o furtuna sa-mi cada vreo creanga fix in geam sunt destul de mari. De aceea, am optat pentru niste rulouri exterioare transparente. Practic, beneficiez de o tehnologie de ultim moment tinand cont si de faptul ca doar printr-o apasare de buton le pot ridica in doar cateva secunde.

Desi nu a fost cazul la birou, nu pot sa spun ca la apartament nu am ales astfel de rulouri si pentru faptul ca ofera o foarte buna protectie fonica. Eu am ceva cu galagia pe care o fac copiii vecinilor, cred ca am si imbatranit, dar pe buna dreptate, uneori (mai ales cand muncesc) chiar nu suport urletele pe care le produc atunci cand se joaca pe trotuar „Flori, fete sau baieti” sau alte asemenea jocuri specifice lor. 🙂

In alta ordine de idei, va recomand si voua sa va montati rulouri exterioare, iar daca aveti un buget mai mare, cele transparente sunt perfecte mai ales pentru birouri sau spatii comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *