O invitatie de nunta speciala

invitatie nunta speciala

Acest material a fost pus la dispozitie de magazinul de invitatii Crisiashop.ro

O invitatie pentru ocazii speciale, in combinatiile anului, cele de alb cu negru. Mai exact, un model pe fond alb si cu text de culoare neagra, o combinatie cunoscuta in randul tuturor celor interesati de ceea ce se poarta, chiar si in randul invitatiilor folosite pentru anuntarea evenimentelor importante.

Va prezentam o invitatie moderna, creata pe dimensiuni de 9,5 cm/ 27,3 cm, realizata dintr-un material de carton mat, sidef si lucios, o combinatie interesanta, de pe urma careia am reusit sa va aducem in atentie un produs interesant si fascinant. Textul negru imprimat pe invitatie, poate fi ales in functie de font-ul dorit, fapt ce tine sa multumeasca intreaga noastra gama de clienti.

Si cum totul incepe cu prezentarea, invitatia in combinatii de alb cu negru este introdusa intr-un plic mai putin obisnuit, un plic sub forma de poseta tip plic. Insa asta nu e tot! Pe langa forma de poseta, plicul este realizat dintr-un material ce contine o parte lucioasa, imitand cu succes pielea de sarpe, fapt ce nu face decat sa ii acorde o si mai mare importanta, cat si o nota de eleganta cuvenita. Textul este scris pe o foaie sidefata alba, atasata pe un carton gros de 1 mm.

Elementul supriza sta si in pietricica scilipitoare, de culoare gri, atasata plicului si pozitionata in centru. Acesteia ii revine sarcina de a adauga stralucire invitatiei, dar si de a sigila intr-un mod discret, dar fascinant, acest plic tip poseta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *