Constanta acum

Nu am mai fost prin Constanta din 2004. Am fost prin statiunile de la malul marii, insa prin oras n-am mai trecut de peste 10 ani. Ceea ce m-a surprins acum, in 2014, cand am ajuns pentru a doua oara in acest oras, a fost mizeria si neglijenta vizibila din partea autoritatilor competente. Mizerie printre blocuri, multe gunoaie, multi caini fara stapan. Asta la o prima vedere, iar aici fac o comparatie cu Clujul, unde este intr-adevar aproape la fel de multa mizerie, insa nu prea vezi caini vagabonzi.

Ce-i drept, nu imi plac ambele orase. Iasiul ramane in continuare marea dragoste in materie de orase si m-as reintoarce pe buna dreptate sa-l iau la pas, chiar si acum iarna. Nu e nici el foarte curat, insa nu stiu de ce ma atrage asa de mult!

Si ca sa inchei tot cu o comparatie, ei bine, in Cluj fata de Constanta nu vedeam atat de mult „baietasi”, fie chiar si in transportul in comun.

PS: Apropo de mizerie, cu ocazia sarbatorilor de iarna, primarul Constantei promite in acest an luminite in tot orasul. Tare sau ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *