Ma rod pantofii, imi provoaca rani

Am fost acum o saptamana la Iasi sa-mi iau niste incaltaminte de vara. Am gasit niste pantofi stil mocasini/tenisi foarte misto si am zis ca trebuie sa-i probez cel putin, mai ales ca nici pretul nu era cine stie ce. Le-am facut proba, chiar i-am incaltat pe amandoi si mi-am zis: „da, ba! sunt okei.” Platesc, mai cotroboi prin magazine sa-mi mai iau cate ceva, ajung acasa, intru pe net, dorm, ma trezesc, fac ce tre sa fac in continuare si imi spun: „hai sa merg azi cu mocasinii, tenisii sau ce-or fi ei la scoala, sa agat vreo gagica”. Cobor pe scara, mai merg eu cat mai merg si hop, numai ce vad ca piciorului stang, in spate, ii lipseste o bucatica mica de piele. Nu bag prea mult in seama, zic ca o avea piciorul asta ceva special si-mi vad de drum inca vreo 2-3 pasi si pac, la dreptul aceeasi situatie.

Clar, ma rod pantofii, imi provoaca rani sau cum se mai spune, daca se poate spune asa. Intrebarea este urmatoarea: ce sa le fac? Am intrebat si pe twitter si lumea imi spune ba sa-i arunc, ba sa le tai varfurile sau mai rau, sa-i bat pana cresc mai mari. Ultimele doua sunt la misto, bineinteles, dar intrebarea este serioasa si chiar urgenta. Deci ce sa le fac oameni buni?

Inainte de toate trebuie sa va dau un sfat: nu va cumparati incaltamintea cu juma’ de numar mai mare, cum am facut eu pentru ca o patiti. Luati-i fixi decat sa nu-i puteti purta deloc. 🙁 Cred ca asa e mai bine, nu?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *