Laptop cu display glossy

De peste o saptamana urmaresc oferte si totodata ma uit la caracteristicile fiecarui laptop care pare interesant ca si pret. Vreau sa-mi schimb batranul Dell Vostro A860, care, cu mici exceptii, si-a facut treaba foarte bine vreo aproximativ 6 ani.

Am comandat asadar un laptop cu ecran glossy, un Asus foarte ok de altfel. Problema este ca la momentul plasarii comenzii n-am stiut eu foarte multe despre diferentele dintre un ecran glossy vs unul anti glare. Insa acum stiu doar un singur lucru: vreau sa returnez laptopul recent cumparat cu display glossy/lucios (Asus) si sa-mi soseasca altul, cu ecran anti glare/mat (Lenovo).

Si n-ar fi mari motive sa ma enervez, fiindca vina e a mea. Oricum, merit doua palme din moment ce nu m-am documentat indeajuns, mai ales ca oricine isi poate da seama ca un laptop cu ecran glossy, pus pe un birou aproape de geam e gata sa iti faca zile fripte.

Concluzia e simpla: nu va cumparati laptop cu display glossy daca aveti biroul langa geam sau mai rau, daca vreti sa lucrati cu el afara, pe o terasa (ca exemplu). Reflexiile o sa va dea dureri de cap, la propriu. De altfel, o sa aveti ocazia sa va vedeti deseori fata in ecran si asta n-ar fi rau daca ati fi macar frumosi… uratilor! 🙂

display glossy vs anti glare
glossy vs anti glare
sursa foto: forums.macrumors.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *